dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLichaam dood aangetroffen hoogbejaarde in beslag genomen

Lichaam dood aangetroffen hoogbejaarde in beslag genomen

-

Does Travel - naar Suriname

Het stoffelijk overschot van de 94-jarige Richenel Dakriet (94), die zondag dood werd aangetroffen in zijn woning, is na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname voor obductie in beslag genomen.

Ook zijn enkele voorwerpen door de forensische opsporing veilig gesteld en in beslag genomen in belang van het verdere onderzoek.

Een arts stelde officieel de dood vast waarna het lichaam werd afgevoerd naar de mortuarium (foto). Volgens de politie is de hoogbejaarde man bijna zeker door een misdrijf om het leven gebracht. Er werd een kussen in het gelaat van het slachtoffer aangetroffen.

Ook was zijn woning overhoop gehaald en zijn er sporen van inbraak waargenomen. Verder zijn de telefoon en een fiets van de bejaarde man niet aangetroffen. Volgens een familielid had het slachtoffer de laatste tijd vaak last van inbraken.

De zaak werd ter plaatse overgedragen aan de afdeling kapitale Delicten van de Surinaamse politie, die het onderzoek verder zal verrichten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Ik snap niet dat een 94 jarige alleen woont en niet dagelijks iemand langskomt.
  Donderdag niets gehoort en pas zondag gaan kijken??
  Maar er zijn familieleden uit buitenland gekomen vr zn 95 ste jaardag??


  gemodereerd
 2. wat moet je met deze vervloekte moordenaars doen?? “op de vlucht doodschieten” is de enigste passende straf die ik kan bedenken.
  Het wordt tijd dat de doodstraf weer ingevoerd wordt in mooi Suriname.


  gemodereerd
 3. Verschrikkelijk en dit alles gebeurd tijdens Chan beleid. Mensen hebben geen geld meer en ze roven, vermoorden. De criminaliteit stijgt en dit komt allemaald door die Chan. Voor mij is de echte moordernaar van het volk alleen Chan. Hij is lekker bezig met zijn luxe vakanties en het volk lijdt eronder. Zelf naar een ander disctrict gaat hij met een helicpoter, terwijl hij met de auto of bus kan gaan. Het volk moet bezuinigen zei hij en wat doet de Chan ! Hij heeft het te lux. En het volk wordt keihard voor de gek gehouden. En voetenlikkers van Chan komen jullie hier niet Chan beschermen, jullie hielenlikkers! Ik ben geen paarse rat maar ik had op oranje olifant op die dikzak gestemd. Hij heeft ons hindoestanen sterk teleurgesteld. Schamen jullie mensen die zich blind maken of hun ogen dichtmaken en hier nog steeds gaan zeggen dat Chan de rommel van de vorige regering opruimt. Nee Chan maakt het erger. Hij maakt luxere reizen , met de helicopter naar de districten. Wij arme volk lijden eronder. Hielen likkers van Chan gebruik nu je verstand en laten we samen bundelen en deze luxe presi laten aftreden! zo helpen wij het volk


  gemodereerd
 4. Vreselijk,.wat een verschrikkelijk land!
  Schaam me diep voor m’n geboorteland!
  Voor mij voor eeuwig afgeschreven.


  gemodereerd
 5. Een man van 94 beroven, en dan ook nog ombrengen.
  Wat voor en laaghartig ongedierte, ben je dan wel ???
  Als je gepakt wordt moeten ze jou, in reepjes snijden.
  En aan de dierentuin brengen als dieren voeding!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. amoksie , duidelijk toch als die daders opgepakt worden dan geld bloed aan de paal en de darmen op het pleematje , en de ratten ruimen alles op


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES