vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurSergio Jubithana nieuwe voorzitter OSIP

Sergio Jubithana nieuwe voorzitter OSIP

-

Does Travel - naar Suriname

Dorpshoofd Sergio Jubithana (37) van Hollandse Kamp is gisteren tijdens een vergadering in Wit Santi aangewezen als de nieuwe voorzitter van de Organisatie van Samenwerkende Inheemse Dorpen Para, Wanica en Commewijne (OSIP).

Jubithana volgt dorpshoofd Lloyd Read van Pierrekondre Kumbasi op, meldt de Vereniging van Inheemse Dorpshoofden in Suriname (VIDS).

Het OSIP-bestuur bestaat verder uit secretaris Sergio Sabajo (Powakka), penningmeester Marchano Stuger ( Redi Doti), bestuursleden Ivanildo Iejoenakame (Bigi Poika) en Patrick Mandé (Wit Santi).

Het nieuw OSIP-bestuur samen met gewezen voorzitter Lloyd Read en Lloyd Banda, dorpshoofd van Bernharddorp.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. En nu alle Indianen van Suriname samenbundelen, massaal stemmen op de Amazonepartij en 3 zetels in de DNA binnenhalen. Politiek bedrijven ligt nu binnen handbereik van de Indianen.Begin jouw mensen politiek te scholen. Gedenk: niet alleen de Arowakken en de Caraïben hebben last van het grondbeleid, maar alle Indianen. Dus: verenigt u .


    gemodereerd
  2. hun ding , maar kom niet demonstreren in Paramaribo , mochten jullie toch komen laat de kinderen thuis , en de politie heeft al gewaarschuwd als er rotzooi geschopt wordt tijdens een protest mars dan treden ze hard op


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES