zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Inheemsen protesteren bij presidentieel paleis Suriname

VIDEO: Inheemsen protesteren bij presidentieel paleis Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een groep inheemsen heeft vanmorgen geprotesteerd bij het presidentieel paleis in Suriname. Een aantal mannen uit de groep, die verder bestond uit vrouwen en kinderen, gedroeg zich agressief en raakte bijna slaags met politie en militairen (foto).

Het ging om een groep van circa 60 personen, jong en oud. Ze kwamen net voor de parade zou beginnen aan bij het paleis. De inheemsen vinden dat het niet goed gaat in het land er er dus geen reden is voor feesten.

Ook hadden ze een bord mee waarop stond dat er geen brug moet komen over de Corantijnrivier, maar dat het geld liever gebruikt kan worden voor de Surinaamse gezondheidszorg.

De groep werd tegengehouden door politie en militairen die de wacht hielden bij het paleis. Door het protest werd de parade iets uitgesteld.

Bekijk een filmpje hieronder:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Dit is provoceren. Lafaards. Waarom nemen jullie kinderen mee als je al van te voren weet dat je vuile woorden gaat gebruiken? Geweldig voorbeeld! Dit groepje ongeletterde bos beesten mag van geluk spreken dat de gewapende machten in discussie met ze is gegaan. Zo een wilde demonstratie moet je met harde hand neerslaan. Staat een of andere primaat te schreeuwen “filmen filmen”. Lekker stoer zgn, terwijl ze aan de zijlijn staat toe te kijken en ervoor zorgt dat ze buiten schot blijft; echte lage hond mentaliteit.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES