zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan bedreigt vrouw met jachtgeweer

Man bedreigt vrouw met jachtgeweer

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname heeft de 39-jarige Benzen W. woensdag na een ruzie zijn echtgenote mishandeld en haar met een jachtgeweer bedreigd. Dit gebeurde in het district Coronie.

Volgens verklaring van de vrouw is de ruzie begonnen nadat zij Whatsapp en voice berichten van andere vrouwen in de telefoon van haar man ontdekte.

Dit zorgde voor een enorme ruzie, waarbij Benzen zijn vrouw heeft mishandeld. Als of dat niet genoeg was bedreigde hij haar met een jachtgeweer te zullen doodschieten.

De politie van Coronie werd ingeschakeld, die de verdachte overbracht haar het politiebureau. De vrouw probeerde de zaak op dezelfde dag in te trekken.

Ze wenste geen strafrechtelijke vervolging, maar na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de wapentrekker in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. De vrouw probeerde de zaak in te trekken. Wanneer manlief weer thuis is, kan ze gezellig samen met hem een mooi grafstenen gaan bekijken, daarna kan ze samen met hem een mooie plek voor haar toekomstige rustplaats op het kerkhof gaan uitzoeken. Vervolgens laat ze hem.beloven dat hij na zijn vrijlating uit Santo Boma, haar minstens eenmaal per jaar, samen met zijn buitenvrouwen, een bloemetje op haar graf komt leggen.


  gemodereerd
 2. Je doet aangifte en trekt de zaak in en daarom wil de politie nooit bemoeien of het serieus nemen. De politie moest die mevrouw gewoon opgedonderd hebben toen bleek dat ze de zaak weer Wilde intrekken en morgen gaan mensen op fb vinden dat de politie weer niets gedaan heeft if a mang kir a vrouw, maar zijn bepaalde vrouwen hun gedrag die ook niet serieus te nemen zijn. Wat ga je kletsen in je partner telefoon, na yu no sabi ie naf sabi en vertrouwen is heel belangrijk als je een relatie aangaat geef je partner wat vrijheid en prive zit niet als een Anaconda steeds maar op de loer😏🙃 are stay Single😌


  gemodereerd
 3. Weer een vrouw zonder zelf respect.
  Daarom vallen er soms doden.
  Laat hem daar waar hij thuis hoort
  Volgende keer doet hij het weer.
  Maar dan kan ze het niet meer navertellen


  gemodereerd
 4. Eerst een klacht tegen de man indienen en daarna laten
  annuleren. Wat is dat nou weer voor een gelul! Ik zou die man op een lekker diner trakteren, maar dan kan hij het niet verder
  vertellen of het lekker was! Omdat hij na enkele minuten nadat
  hij lekker gegeten heeft, de pijp uit gaat.( scrept)(dedé)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES