woensdag, juni 12, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijFocusslijperij doneert 42 complete brillen aan Albino’s in Suriname

Focusslijperij doneert 42 complete brillen aan Albino’s in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Albino-groep is een hele bijzondere groep en heeft een aangeboren afwijking aan de ogen. Zonder bril is hun gezichtsscherpte zo slecht, dat sommigen maar op 1 meter iets kunnen waarnemen.

Op vrijdag 21 oktober heeft de kick-off plaatsgevonden van het Albinos gezondheidsbrillen project. Dit project heeft Inner Wheel Paramaribo geadopteerd om uit te voeren als een van haar 65-jarig jubileum brillen projecten.

Voor dit project zullen er in totaal 42 gezondheidsbrillen gedoneerd worden aan Albinos. Het Nationaal Albinos Platform heeft de 42 Albinos in kaart gebracht.

In samenwerking met -#Focusslijperij N.V. die de glazen geheel gratis doneert, #Vision Care by Varida N.V. die de opmetingen doet en Kuster Optique die brillen doneert en de glazen inslijpt wordt dit project met de ondersteuning van Inner Wheel Paramaribo uitgevoerd.

Focusslijperij N.V. is enorm trots dan zij een wezenlijke bijdrage kunnen leveren, in de gezondheid van de Albino groep, die zonder bril eigenlijk ‘bijna blind’ is. “De complete bril die ze ontvangen, maakt hun leven dragelijker”, zegt het bedrijf.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES