zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenSportSaoedi-Arabië kondigt feestdag aan na WK-overwinning op Argentinië

Saoedi-Arabië kondigt feestdag aan na WK-overwinning op Argentinië

-

Does Travel - naar Suriname

Woensdag is er een feestdag in Saoedi-Arabië, nadat de ploeg dinsdag voor een van de grootste schokken in de WK-geschiedenis zorgde.

Fans over de hele wereld konden niet geloven wat er gebeurde tijdens de vroegste aftrap van de Wereldbeker van de dag, toen Argentinië met 2-1 werd verslagen in hun eerste groepswedstrijd.

Er bestond weinig twijfel over dat Saoedi-Arabië hun overwinning verdiende, met twee uitstekende doelpunten in de tweede helft, waaronder de verbluffende winnaar van Salem Aldawsari.

Zelfs Lionel Messi die de score opende, en tal van terecht afgekeurde doelpunten voor de Zuid-Amerikanen, konden hun tegenstanders niet stoppen, die 50 plaatsen onder hen stonden op de FIFA-ranglijst.

Ongetwijfeld zullen de feesten van Saoedische fans tot diep in de nacht duren en nu mogen ze in Saoedi-Arabië zelfs tot woensdag doorgaan.

Koning Salman heeft een feestdag aangekondigd in het land in het Midden-Oosten om de historische overwinning op de tweevoudig wereldkampioen te vieren.

De vakantie is van toepassing op iedereen in de publieke en private sector, evenals op studenten in het land. Dat is beslist beter dan een sneeuwdag.

Na de overwinning was de Saudische manager Herve Renard, tweevoudig winnaar van de African Cup of Nations, niet verwonderlijk vol lof over zijn spelers.


“Felicitaties aan deze fantastische spelers. Ik besloot drie en een half jaar geleden naar dit land te komen en sinds die tijd heb ik het management gehad, de geweldige president en het ministerie van sport stonden altijd achter ons.

Zelfs toen we onze prins twee, drie weken geleden bezochten, heeft hij ons niet onder druk gezet. Dit is de manier waarop je moet werken in het voetbal, want als je te veel druk uitoefent, werkt het niet altijd.

We hebben ons goed voorbereid en vandaag stonden alle sterren aan de hemel voor ons in dezelfde rij. Maar vergeet niet dat Argentinië nog steeds een fantastisch team is. Ze kwamen hier zonder een wedstrijd te verliezen in 36 en ze zijn Zuid-Amerikaans kampioen. Ze hebben geweldige spelers, maar dit is voetbal. Soms kunnen er gekke dingen gebeuren.”

Vervolgens staat zijn ploeg zaterdag tegenover Polen en de volgende woensdag tegen Mexico. Nadat ze al een van de favorieten van het toernooi hebben verslagen, zullen ze zeker geen angst tonen als ze proberen uit de groepsfase te komen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Sssssangggggggggggggg!
    Topsport interesseert me niet zo meer, maa moet hier wel va me stoel valle mang.

    Alhoewel ik Saoedi-Arabie ee eng land vind, verdienen ze toch mijn felicitatie.
    Waar kan je de samenvatting bekijken op internet?


    gemodereerd
  2. Argentinië ga snel terug naar je land!! Het wordt volgens mij niks!! Wat zal ik blij zijn!! Brasil wordt wel de KAMPIOEN!!! zo niet dan DUITSLAND!!


    gemodereerd
  3. Ik denk dat de Saudisch Arabische prins Bravo Salman tijdens de pauze flink met oliedollars heeft gestrooid in de kleedkamer van de Argentijnen.


    gemodereerd
  4. Benny!! Je kan aan de Antondrachtenweg gaan kijken!!

    Topsport interesseert me niet zo meer
    Alhoewel ik Saoedi-Arabie ee eng land vind
    Waar kan je de samenvatting bekijken op internet

    Benny! Waar zit je verstand?? Heb je die wel??


    gemodereerd
  5. het grote argentinie verslagen door een dwerg , maar ze zullen wel doorgaan naar de volgende ronde , maar dan moeten ze wel tweede zijn in hun poule


    gemodereerd
  6. Saoedi-Arabië kent in tegenstelling tot Suriname geen criminaliteit volgens Realist, die niets weet over de realiteit in dat land. Suriname is zonder twijfel minder crimineel dan Saoedi-Arabie omdat Suriname wat criminaliteit betreft bij de amateurs speelt en S.A. in de hoofdklasse zit. Onze criminelen zijn meestal kruimeldieven. Dat soort criminelen komen misschien.niet voor in S.A. omdat die daar in het openbaar onthoofd worden door het criminele regiem. Ook worden S.A. journalisten die critiek hebben.op de regering, zelfs in het buitenland, in opdracht van hun kroonprins vermoord. En vrouwenrechten zijn in dat criminele land ver te zoeken. Moordenaars die hun vrouw vermoorden, hebben over het algemeen niets te vrezen als ze vertellen dat ze ontrouw is geweest.


    gemodereerd
  7. Ik gun de Argentijnen en dan natuurlijk de een na grootste voetballer aller tijden Lionel Messi de titel wel hoor. Voordat men mij voor gek verklaard, ik ben zeker van mening dat niet Pele maar Maradona absoluut de beste voetballer aller tijden is.


    gemodereerd
  8. !WAT!! Wat ik denk toch dat de Argentijnen op de eerste eindigen!! De Saoediërs zullen toch gaan zwichten denk ik!!!

    Veel plezier met kijken naar voetbal!! Ik ga voor 1. NL en als NL het niet haalt, dan gun ik Brazilië van harte!!
    Jacko jij I.D.

    Benny kan naar hoek Munder en Kwattaweg gaan!! Daar is het heel leuk vanaf 7 uur in de ochtend!!


    gemodereerd
  9. Realist 22 november 2022 Bij 21:05

    @Benny 22 november 2022 Bij 19:39 Waar kan je de samenvatting bekijken op internet?

    Wel ’s gehoord van youtube gehoord?

    Saoedi-Arabie kent geen criminaliteit, dat kun jij niet van Suriname zeggen. Dus welk land is eng?
    Wat ik wel eng vind is dat er in 2022 nog iemand de vraag stelt waar hij iets op het internet kan vinden
    Wiep-Ding 22 november 2022 Bij 22:44

    Benny!! Je kan aan de Antondrachtenweg gaan kijken!!

    Topsport interesseert me niet zo meer
    Alhoewel ik Saoedi-Arabie ee eng land vind
    Waar kan je de samenvatting bekijken op internet

    Benny! Waar zit je verstand?? Heb je die wel??

    ———–

    Kijk, dit zijn nou reacties wat ik hier krijg. Wat ee aardige mense allemaal. Ee teken des tijds …..
    De mensen der aarde zijn heel boos nu, booi.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES