dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieEchtpaar bij thuiskomst overvallen en beroofd van 10.000 USD

Echtpaar bij thuiskomst overvallen en beroofd van 10.000 USD

-

Does Travel - naar Suriname

Een echtpaar is dinsdagmorgen na aankomt thuis overvallen. Dit gebeurde rond 10.00u aan de Dhiradjweg, een zijstraat van de Verlengde Charlesburgweg in Suriname.

Volgens het echtpaar kwamen ze thuis aan en terwijl de vrouw bezig was de voordeur open te maken overvielen twee gemaskerde en gewapende criminelen haar man. Hij was op dat moment nog op het erf. De man werd meteen onder schot gehouden en onder dwang werd het echtpaar het huis binnengebracht.

Volgens de slachtoffers waren beide mannen gewapend met pistolen. De kinderen van dit echtpaar waren ten tijde van de roofoverval op school. Onder bedreiging werden alle vertrekken onderzocht. De vrouw werd in de slaapkamer gebracht, waar de daders het geld hebben weggenomen. Na de daad verlieten de daders de plaats.

Het echtpaar weet niet hoe de criminelen de plaats hebben verlaten. Na de overval begaf de man zich naar de slaapkamer waar zijn vrouw was achtergelaten.

De politie van Munder werd hierover gewaarschuwd, die ter plaatse ging voor onderzoek. Het echtpaar bleef ongedeerd. Van de daders ontbreekt nog elk spoo

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Er zit hier een hele nare lucht aan, hoe weten de rovers dat
  deze mensen thuis komen met zoveel cash???? Er is hier een
  lek, mensen hebben erover gepraat. Het wordt nu echt de hoogste tijd dat Chan, en zijn Sesamstraat figuren gaat optreden. Want het loopt de spuigaten uit, met dit soort gespuis! Ik zie ze liever in een kist liggen, dan in de gevangenis
  zitten. Want dan moeten de werkenden, nog voor ze gaan zorgen ook. Gewoon uitroeien als beesten, wat beesten het gewoon gewetens loze beesten!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Die sakasaka rovers wisten precies dat de mensen ht geld hadden. Of bekenden of ze hebben tip gehad dat ze ht geld hebben. Dit ka land is niet meer veilig.
  Ik vind dat werkplaatsen lockers moet hebben vr mensen hun mobiel tijdens werk. Schaften mag je ht nemen. En dan weer op slot tot na ht werk. Vr dringende zaken beld men je via werk telefoon.


  gemodereerd
 3. Waarom geloof je alles wat je leest ? Was er wel 10000$? Hebben ze ht nt bedacht om “iemands” 10000$ gestolen te verklaren? Is er camera beeld? Bewijs? Je moet er altijd EERST vanuit gaan dat ht een setup is om het geld dat ze bij zich hebben van een ander is en ze het willen stelen ,dus zogenaamd beroofd. Zelfs als ht op camera beelden is KAN ht nog steeds een setup zijn . Ze moeten eerst bewijzen dat ze zijn beroofd EN dat ht hun eigen geld was, en dat ze ht echt in huis hadden, en hoe ze eraan kwamen. DAN pas kan je reageren “dat” ze werkelijk zijn beroofd.


  gemodereerd
 4. Zulke bedragen mag je wel in je zak hebben of thuis ergens op de plank of waar dan ook, maar het is zeer verstandig om voorzichtig hiermee om te gaan. Het is trouwens heel normaal om voorzorg maatregelen te treffen als men voornemens is om wat voor reden dan ook met zulke bedragen aan de haal te gaan. Mensen Wees voorzichtig en geef nooit dieven de kans om te roven.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES