zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDievenbende opgerold; ook militair en minderjarige in bende

Dievenbende opgerold; ook militair en minderjarige in bende

-

Does Travel - naar Suriname

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) van het Korps Politie Suriname heeft maandag na gedegen speurwerk zes verdachten in een reeks van inbraken aangehouden en overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

Milton Bisschop woordvoerder van de Surinaamse politie laat optekenen dat de verdachten in de periode van 2 november tot heden vermoedelijk betrokken zijn geweest bij 21 inbraken in het verzorgingsgebied van De Nieuwe Grond.

Tot de dievenbende behoren ook een militair en een minderjarige. De verdachten zijn inmiddels voorgeleid bij een hulpofficier van justitie waarna vijf in verzekering zijn gesteld. De jeugdige verdachte die verdacht wordt van heling is na bij proces-verbaal te zijn gehoord heengezonden.

Bij de voortzetting van het onderzoek zijn de recherche en het Regio Bijstand Team gestuit op goederen die van enig misdrijf afkomstig zijn. Het gaat om een voertuig dat werd ingezet bij de diefstallen en televisie toestellen, telefoontoestellen, bromfietsen alsook breekwerktuig en 13 gascilinders.

De recherche van regio midden is belast met het verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Waarom, alléén de jeugdige heler heen gezonden ???
  Het is toch een kolére zooitje daar, in het failed state!!!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Dus er is uitsluitend gefocust op luxe artikelen en niet op levensmiddelen. Mijn conclusie is dan ook dat het volk niet pienaart maar een deel van het volk, en laat het juist dat deel zijn dat als je ze neerschiet te lui zijn om te vallen, is een hetze aan het voeren tegen ZE Santokhi, Volkspresident en Staatsman. Hierbij spelen kwaadaardige mensen als Macdonald en de nationale ophitser en parasiet Hooghart een belangrijke rol.


  gemodereerd
 3. There we go again. Waar worden al deze aangehouden verdachten ondergebracht? Denk dat de cellenhuizen zo zoetjes aan vollopen. Of wordt er reeds geselecteerd wie wel en wie niet?


  gemodereerd
 4. Addergebroed, Money Hond gebroed, DiDiBri gebroed. Dit soort tuig moet je met harde hand aanpakken en voor lange tijd opsluiten, voordat ze, net als hun rolmodellen, de hele maatschappij jarenlang verzieken. Het is toch onbegrijpelijk dat de heler zonder meer wordt heengezonden


  gemodereerd
 5. Roversland, Drugsdealers-land, Wit-was-land, Corrupt land, Moordenaars land, Pedofielen land, Vrouwen-misbruik land, Gedoemd land……


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES