zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVIDEO: Verontwaardiging over dansende personen op balkon presidentieel paleis

VIDEO: Verontwaardiging over dansende personen op balkon presidentieel paleis

-

Does Travel - naar Suriname

Onderstaand filmpje waarop te zien is dat een aantal personen op het balkon van het presidentieel paleis in Suriname aan het dansen zijn op een nummer van Beenie Man, heeft zondag veel verontwaardiging opgeroepen op social media.

Beenie Man was zaterdag live te zien op het Onafhankelijkheidsplein tegenover het presidentieel paleis. Vanuit het plein zou er gefilmd zijn hoe een aantal personen, schijnbaar met drank in de hand aan het dansen waren op het nummer ‘Romie’ van de Dancehall zanger uit Jamaica.

Veruit de meeste mensen zijn niet te spreken over hetgeen op video is vastgelegd. Uit de comments die geplaatst zijn, blijkt dat de ergernis ook erg groot is.

Slechts medewerkers van het kabinet van de president of van het paleis zelf, hebben toegang tot het gebouw en moeten langs de strenge bewaking. Wie deze mensen zijn is niet duidelijk. Het filmpje staat onderaan het bericht:

UPDATE: Na publicatie van ons bericht nam een lokale nieuwssite contact op met Stanley Dijksteel, adviseur van de president. Dijksteel gaf aan dat enkele personeelsleden die met hem in het paleis waren, vroegen of ze het concert vanuit het balkon mochten gadeslaan. Ook zijn vrouw was boven in het paleis.

Volgens hem hebben enkele personeelsleden buiten de instructies gehandeld en zijn er ook mensen van buiten in het paleis toegelaten. De namen van de president en firstlady worden onterecht genoemd in berichten op social media, want ze hebben niets te maken met wat er is gebeurd op het paleis, aldus Dijksteel tegen een Surinaamse nieuwssite.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

22 REACTIES
 1. Surinamers houden van dansen, zelfs tijdens een begrafenis brengt men vaak de overledene al dansend naar zijn of haar graf. Waarom zouden Surinamers eigenlijk niet mogen dansen op het balkon van het presidentieel paleis? Ik zie niets aanstootgevends aan de manier waarop de mensen dansen op het balkon. Er is al zoveel ellende in Suriname en dan zouden we als Surinamers niet meer spontaan mogen.dansen?


  gemodereerd
 2. Wat een asociaal gedrag!!!!!! Waarom zetten sommige Surinamers zichzelf zo slecht op de kaart?


  gemodereerd
 3. Dit is onacceptabel !
  Waarde en normen zijn bij sommige Surinamers ver te zoeken.

  De reactie van Echec van der San spreekt boekdelen.

  Dit lijkt op een opgezette plan om de regering te schande te zetten.

  Wij willen een waardig Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 4. Het domme volk,die niks te vreten heeft,danst met hun mee,zij hebben schijt aan iedereen ALLES ZO DUBBEL. wanneer worden jullie wakker mensen wo K.


  gemodereerd
 5. Soso jaroesoe….
  Als er muziek wordt gespeeld, is het toch normaal dat mensen gaan dansen,
  zouden ze dat niet mogen dan?
  Drukte en ophef over niets! Typische Surinaamse kraboe mentaliteit!


  gemodereerd
 6. Dansend personeel op het dakterras van het volkspaleis.
  Dat gebouw was al bezoedeld door de vorige bewoner, erger kan niet.
  En alweer schamen ze zich, jongoe worden jullie niet moe van dat fake-schaamtegevoel.

  Aanstelleritus, is een typische suri eigenschap.


  gemodereerd
 7. Dit is schandalig. Waarom moet Dijksteel een sleutel van het kabinet hebben. Deze man zal de regering in grotere problemen brengen.


  gemodereerd
 8. Schandalig, schaamteloos en ONGEPAST. Waar zijn de normen en waarden?? Het paleis is niet voor dit soort akkefietjes.
  Toen een paar jaar geleden de kinderen en kleinkinderen van de gewezen president DDB op het balkon van het paleis aan het feesten waren, was het volk ook duidelijk niet te spreken hierover. Hoe haalt deze regering het dan ook in hun dolle kop om hetzelfde te doen en nog vele malen erger ook nog! kijk hoe een of andere dronken dame met witte blouse zit tegen de pilaar alsof ze bij een of ander hoerentent op balkon zit? Zijn ze vergeten, hebben ze lak aan het volk of zijn hun normen en waarden echt loos?? Dies no kan jereh!
  Voor de volgende regering aub, doen jullie deze shit niet hoor…


  gemodereerd
 9. Als aanvulling op mijn eerdere reactie: Chan en echtgenote valt dus niets te verwijten. Meneer Dijsteel is de veroorzaker door te vragen het concert vanuit het balkon te mogen volgen. Doe het nooit meer want nu bent u letterlijk en figuurlijk de blakka skapoe. Je had gevraagd dat men zich rustig hield op het balkon…come on meneer Dijksteel..je bent Surinamer en weet dat een deel van de bevolking zich moeite heeft met zich houden aan afspraken. Waarom hebt u niet meteen ingegrepen en iedereen inclusief uw vrouw, opgesodemieterd van het balkon??


  gemodereerd
 10. Ongelooflijk en ook nog eens onbegrijpelijk dat het onverlaat zomaar het presidentiƫle paleis heeft kunnen binnensluipen. Elders op de wereld had de wacht hard ingegrepen en met scherp geschoten. Alleen is de situatie in Suriname anders; de wacht bestaat voornamelijk uit slapperikken en angsthazen die na het horen van een geluid al hun toevlucht onder het bed zoeken. Waar was ZE Santokhi ? Stel nu dat de fascisten van de NDP kwaad in de zin zouden hebben gehad.


  gemodereerd
 11. Ach man het is bullshit wat zij beweren!! In mijn ogen niks mis mee!! Het is gewoon dansen en verder niks!! Toen Bouta de bobies en de billen raakte op Flora, dan had niemand wat te zeggen!! Sodemieter op met de negatieve commentaren!! Kijk goed naar de beelden en wat zie je verkeerd??? Ophoepelen man!!


  gemodereerd
 12. Mooi toch… indien het Melissa en haar aanhang waren. Dan was het geen probleem geweest waarschijnlijk. Alleen was de muziek niet haar ding! Iedere Surinamer heeft ook het recht om daar te mogen zijn. Ik lees nergens in het artikel, dat er sporen van inbraak zijn aangetroffen. Of dat de mensen geweld hebben gebruikt om daar te kunnen zijn. De beveiliging was op dat moment, ook aanwezig denk ik! Leuke aktie…


  gemodereerd
 13. Dijksteel, vertel je lulverhaal aan een ander.
  Ook in buitenland leven jullie zo losbandig op kosten van de staat en vooral op kosten van hongerige kinderen en oudjes.


  gemodereerd
 14. Citaat:-
  Volgens hem hebben enkele personeelsleden buiten de instructies gehandeld en zijn er ook mensen van buiten in het paleis toegelaten.
  Alweer A NO MI!
  Wat een hufter.


  gemodereerd
 15. Allen,

  Hier in Suriname dansen mensen altijd, is geen nieuws.
  Of krijgt de President weer de schuld ?
  Wij Surinamers klagen altijd.
  Ga werken voor je geld, en stop met klagen.
  Op de hele wereld is het op dit moment moeilijk, niet alleen hier in Suriname.

  SUCCES.


  gemodereerd
 16. @Boesskowtoe….jij snapt de essentie van het verhaal duidelijk niet.
  Het is en blijft het Presidentieel Paleis en moet gerespecteerd worden. Ook Chan en Melissa zouden commentaar krijgen als ze dit gedaan hadden. DDB had toch ook commentaar gekregen toen zijn kids en kleinkinds zaten te feesten op het balkon


  gemodereerd
 17. NatĆŗĆŗrlijk zijn het weer leden van de Bokito family die zich misdragen. Ze hadden ook gewoon rustig kunnen bewegen op de muziek, maar nee, dit volk kent dat niet; ze moeten uit hun dak.


  gemodereerd
 18. De huidige regering is een A no Mi regering, ze regeren maar voor niets verantwoordelijk. Koers schiet omhoog maar ze zijn niet verantwoordelijk. Geld wordt van Cbvs gejat maar ze zijn niet verantwoordelijk. Er wordt gedanst op een plek wat niet en hoort, maar ze zijn niet verantwoordelijk.

  De president zal straks weer een commissie instellen om dit te onderzoeken. Op naar het volgende debacle van de a no mi regering. Stelletje mislukkelingen.


  gemodereerd
 19. Dijksteel moet de eer aan zich zelf houden en aftreden.

  Gewogen en te licht bevonden voor de functie.

  Dit kan en dit mag niet.

  Er is ook een andere video van het presidentieel paleis door een andere beroemde Surinaamse Marron zanger gemaakt. Ook die video moet worden verboden.

  Er moet gewaakt worden, wie de personen zijn die bepaalde verantwoordelijkheden krijgen en er zorg voor moeten dragen dat zaken correct blijven voor de Staat Suriname, de Surinamers, de president.

  Sorry deze man is ongeschikt voor wat van hem verwacht wordt. Dit mocht nooit gebeuren. Het is bekend dat bepaalde etniciteiten goed met hun heupen kunnen schudden en dit overal doen. Met zulke mensen in je buurt moeten de regels zeer streng zijn en mag er geen toestemming aan hun verzoek gegeven worden. Deze gasten hebben hun vuile bedoelingen altijd klaar. Wat voor hun normaal is, is voor de man en vrouw die zich aan regels houden abnormaal.

  Dit gebeuren is hier weer een schoolvoorbeeld van. Deze mensen zijn blijven steken in het schudden met de heupen.

  Opzouten Dijksteel, ga maar thuis met je luitjes je heupen schudden.


  gemodereerd
 20. Waarom zou men daar niet mogen dansen? Niks verkeerd, trouwens ik heb het al vele malen gezegd, het volk wil brood en spelen. Daarnaast, het paleis is niet van Chan, maar van het volk.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES