donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoodgereden man (57) van achteren geschept door automobilist die rijbaan verliet

Doodgereden man (57) van achteren geschept door automobilist die rijbaan verliet

-

Does Travel - naar Suriname

De man die vanmorgen dood werd gereden aan de Mirdanweg in Suriname, is de 57-jarige voetganger Frans Vandragt. Hij werd van achteren aangereden door de 25-jarige autobestuurder Refonilio V. die zijn rijbaan had verlaten.

Na de aanrijding ging de bestuurder uit vrees om mishandeld te worden weg. Hij heeft zich terstond bij de politie van De Nieuwe Grond aangemeld. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

Medewerkers van de Verkeersunit van Regio Midden deden na de melding van een aanrijding met dodelijk afloop aan de Mirdanweg ter hoogte van pand no.13, de locatie aan voor onderzoek.

Bij aankomst troffen de wetsdienaren het slachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde op de langs de weg lopende zuidelijke berm aan. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

Gebleken is dat de autobestuurder in dezelfde looprichting van de voetganger over voornoemde weg reed. Hij kwam van uit het Westen gaande naar het Oosten. Op een bepaald moment reed de automobilist Frans van achteren. De voetganger was vrijwel op slag dood.

Refonilio die geen links verkeer had gehouden, is in het bezit van een geldig rijbewijs en was niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

Het ontzielde lichaam van Frans is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Je bent als voetganger nergens veilig voor deze verkeerscriminelen.
    Op je erf, in een winkel en zelfs in je eigen huis moet je uitkijken voor deze randdebielen dat je niet omver gereden wordt.


    gemodereerd
  2. En de familie van het slachtoffer bekijkt het verder. De dader (moordenaar) loopt vrij rond. Waar ben je nog veilig in Su?;


    gemodereerd
  3. Gezien de schade aan de auto, heeft deze M..pp…ng,
    met een behoorlijke snelheid gereden! Opsporen en ophangen!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  4. Geschept door automobilist die rijbaan verliet wil zeggen dat de bestuurder, die links van de weg rijdt opzettelijk naar rechts is uitgeweken om deze voetganger, die aan de goede kant van de weg liep, opzettelijk dood te rijden. Dit komt overeen met de toestanden in de film “Dead Race 2000” met David Carradine oftewel opzettelijke doodslag. Dit blijkt een nieuw mode te worden in Suriname, die ogenblikkelijk moet stoppen. Rechter van Suriname: voorbeeld stellen en deze “grappenmaker” genadeloos de hoogst mogelijke straf toekennen. Dit zal deze grappenmakers leren respect voor andermans leven te hebben en deze “sport” doen stoppen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES