zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieCBvS: 'Valse berichten over extreem hoge wisselkoersen'

CBvS: ‘Valse berichten over extreem hoge wisselkoersen’

-

Does Travel - naar Suriname

De Centrale Bank van Suriname (CBvS) heeft vandaag in een communiqué laten weten dat de suggestieve berichtgeving die via diverse sociale mediakanalen rouleert over extreem hoge wisselkoersprognoses, geen economische en rationele grondslag hebben en slechts de bedoeling hebben om paniek in de gemeenschap te veroorzaken.

De CBvS wenst het publiek te informeren dat het hier gaat om een vals bericht. Zij attendeert de Surinaamse samenleving erop waakzaam te zijn voor berichten die slechts bedoeld zijn om wanorde te scheppen op de valutamarkt en de koers onterecht verder op te drijven.

De CBvS benadrukt dat zij binnen haar beleidsmogelijkheden samen met de Surinaamse regering en andere stakeholders de problematiek rond de valutamarkt bezig is structureel aan te pakken.

De CBvS vraagt elke burger tevens om zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen door niet mee te gaan met de negatieve sentimenten en af te zien van de aankoop van vreemde valuta tegen hogere dan door de CBvS gepubliceerde koersen.

De gepubliceerde dagkoersen zijn te vinden op www.cbvs.sr.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Tegen je eigen munt speculeren is een typische actie van disastercapatalists. Die denken niet aan de gevolgen voor anderen, maar denken alleen aan zichzelf.


  gemodereerd
 2. duidelijk toch , de pers heeft het recht op vrijheid van meningsuiting , maar valse berichten plaatsen die niet onderbouwd zijn , laat zien dat zeker 80% van de journalisten hier in Suriname gewoon raddraaiers zijn ,


  gemodereerd
 3. Waarom doet de bank geen aangifte?

  Dat mag hoor.
  Al die opruiende fakeboek pagina’s aanklagen, ook die van die afro taliban. Ik snap niet dat mensen met enige algemene ontwikkeling deze halve gare volgen, en hem notabene ‘oom’ noemen. Bigie bigie kills, snap er geen snars van. Wat voor kennis bezit dit hysterisch individu, gewoon slap gelul.

  D-dos!


  gemodereerd
 4. !!WAT@@ ik sluit mij jou volledig aan!! De gras heb je al gemaaid voor mijn voeten!! Laster en Narcist nr 1.

  !! Cornelis!! Neen het is niet zo!! Lafaard is hij zeker niet!! Kijk naar Boefdraad!! Als een mietje weggevlucht!! Achaibersingh heeft aan een ieder duidelijk gemaakt, wie durft mag een vinger naar hem toe wijzen!! Uit de miljoenen ben jij de enigen kip zonder kop!! Jij moet je zich doodschamen! en denk wel na waarom?? Je baasje is allang bezig te stoken. Volgens mij heb jij je hersens niet op het juiste plek!! Heeft misschien wel een harde dreun nodig om op de juiste plek te krijgen!!


  gemodereerd
 5. @ Wat,

  Ben het eindelijk met je eens. Het is bekend dat heel veel media instituten Vhp minded zijn en instructies krijgen met welke invalshoek het nieuws gebracht word! Zo is het ook bekend welke etnische groep de koers in hun greep heeft en daar flink de illegale vruchten van plukt.


  gemodereerd
 6. konsensi , je moet ndp schrijven in plaats van vhp , dankzij jou baasje met zijn club zitten wij hier in Suriname in de paarse shit , en lul we hebben al vaker gezegd wij zijn geen vhp, geen abob , geen nps en ook geen pl zijn , lezen is moeilijk he, vooral voor jullie die daar in holland , maar wij bestrijden de paarsen met een eenvoudige pen , zij hebben ons land verdomd naar de kloten gebracht


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES