Bestuurder pick-up rijdt drie voetgangers aan en slaat op de vlucht

7

De bestuurder van een pick-up heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.00 uur drie voetgangers aangereden aan de Bomaweg in Suriname. De man liet de slachtoffers gewond achter en reed door.

Het drietal is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Een van hen is er ernstig aan toe.

Het is nog onduidelijk hoe de bestuurder de voetgangers heeft kunnen aanrijden.

De Surinaamse politie kreeg de melding van de aanrijding en ging ter plaatse voor onderzoek.

Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de doorrijder.

7 REACTIES

 1. Wat doen zoveel mensen om 03.00 uur in de nacht daar?De bestuurder dacht zeker dat deze mensen hem zou beroven , dus meer gas geven.
  gemodereerd

 2. het is niet onduidelijk hoe hij ze heeft kunnen aanrijden! hij reed als een mars en heeft niet opgelet.
  Ik denk dat mensen met reflecterende veiligheidsvesten aan moeten lopen ’s avonds, vooral op wegen die geen voetpad hebben.
  Naar waarin heeft bomaweg geen voetpad? er is volgens mij genoeg ruimte om het aan te leggen toch? zo ook de tout luit fout weg.
  gemodereerd

 3. Al zouden deze voetgangers met een back lite in hun reet lopen worden ze toch nog aan gereden . En dat de bestuurder doorrijd is omdat hij zeker stom dronken was . Wat je doet als normal mens is stoppen en hulp aanbieden . Nee maar deze rijd door. Te dronken om daar te stoppen en blijven op hulp.
  gemodereerd

 4. @Moen

  Natuurlijk is er ruimte genoeg, maar wel eens een Surinamer zien werken, ik niet.
  En wie moet het dan doen?

  Betere straatverlichting zou ook wel wat doden schelen.
  gemodereerd

 5. kalimadjoe , wat doet die pick-up rijder daar dan zo laat , maar de pick-up rijder die deze mensen aanreed en gewoon wegrijd of het geen mensen zijn , nou als die opgepakt wordt moet hij gestraft worden , met poging tot doodslag , maar mensen als die nibte in het spel komt loopt hij de volgende dag weer vrij rond
  gemodereerd

 6. Ik rij vaak in Suriname. In het donker zie je de mensen niet. Op het gebied van verkeersveiligheid, dragen deze mensen niets bij zich.
  Deze voetgangers hebben, ik begrijp nog steeds bij God niet hoe dat komt, maar ze hebben nog steeds niet door dat ze erg kwetsbaar zijn. Heeft het met hun gebrek aan intelligentie te maken, of denken ze dat ze super mensen zijn.
  Zelf overdag ben ik als voetganger bang op de weg. Bang dat zo’n autobestuurder dronken is, of mij niet ziet. Wetende dat ik als mens een nietig wezen ben, maak ik haast geen gebruik van de weg als voetganger of fietser.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.