zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVandaag zoektocht in Paramaribo-Noord naar vermiste Robby Hiwat

Vandaag zoektocht in Paramaribo-Noord naar vermiste Robby Hiwat

-

Does Travel - naar Suriname

Robby Hiwat heeft in de nacht van 18 november rond 03.00 uur in zeer verwarde toestand zijn verblijfplaats verlaten in Suriname. Hij is later op de dag rond 16.00 uur voor het laatst in Paramaribo-Noord ter hoogte van de Anamoe- en de Mozartstraat gezien. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor en de familie maakt zich enorm zorgen.

Personen die wonen in de omgeving worden gevraagd om extra uit te kijken naar Robby. De familie looft een beloning van SRD 2.000 uit voor de gouden tip die naar hun dierbare leidt.

“Omdat hij zijn medicatie niet heeft kunnen innemen in combinatie met de ernstige verwardheid, welke inmiddels verergerd zal zijn, is de kans nu klein dat hij de weg naar huis terugvindt”, zegt de bezorgde familie in een oproep.

De familie zal vandaag om 09.00 uur op het parkeerterrein van Maretraite Mall starten met een zoektocht in Paramaribo-Noord. Vrijwilligers worden opgeroepen om te ondersteunen.

Informatie over Robby kan gedeeld worden op de telefoonnummers 8909453 en 8275744.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Familie. Mijn complimenten. Door uw eigen actie is Robbie zo snel gevonden.
    Hopelijk bent u nu het voorbeeld voor families, die geen acties durven nemen wanneer een familielid zoek is. U heeft het bewijs geleverd dat eigen actie loont.


    gemodereerd
  2. De politie sluit een pcs patient op en merkt niet eens dat hij medicijnen nodig hft. Zn gedrag, zn pupillen. Je ziet dat hij een geestelijk zieke is.
    Idioten. De foto was gisteren al online.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES