maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameMinister Ramdin weerlegt beweringen over 'slechte ontvangst' op Bali

Minister Ramdin weerlegt beweringen over ‘slechte ontvangst’ op Bali

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) weerlegt beweringen als zou de Surinaamse vertegenwoordiging een minder prettige ontvangst hebben gekregen bij de G20-top op Bali, Indonesië. De bewindsman heeft tijdens deze ontmoeting president Chandrikapersad Santokhi vertegenwoordigd die als voorzitter van de Caricom door G20-voorzitter, de Indonesische president Joko Widodo, was uitgenodigd.  

Het afvaardigen van minister Ramdin geschiedde na overleg met het leiderschapsteam en de secretaris-generaal van de Caricom, dit aangezien de bewindsman reeds met president Santokhi zou afreizen. Verder was het ook al kort dag om de plaats van de Caricom-voorzitter door iemand anders uit de regio te landen innemen.

Minister Ramdin geeft overigens aan dat reeds voor zijn vertrek op schrift door Indonesië was bevestigd dat zij de vertegenwoordiging van Suriname door de minister van Buitenlandse Zaken verwelkomde en ook akkoord ging c.q. het op prijs stelden dat hij de toespraken op het stuk van voedselveiligheid/energiezekerheid en gezondheidsarchitectuur namens president Santokhi als Caricom-voorzitter zou houden.

“Al met al, alle andere informatie die men verspreidt om te doen alsof men op een minder prettige manier zou zijn ontvangen, is een belediging aan het adres van de organisatie en de Indonesische regering, want zij hebben ons perfect ontvangen. Het is triest dat men zo moet omgaan met onze internationale aanwezigheid”, aldus de BIBIS-bewindsman.

Hij laat optekenen dat ook andere landen door hun ministers van Buitenlandse Zaken vertegenwoordigd zijn geworden. Minister Ramdin: “Het is gebruikelijk dat wanneer een president niet kan, de minister van Buitenlandse Zaken hem of haar vertegenwoordigt.”

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Al weer die losers die niets van hun leven gebakken hebben en ook zo zullen sterven en afgunstig naar anderen kijken die met het algemeen belang van Suriname bezig zijn.

  Triest van de afstammelingen vd slaven die generaties sinds de slavernij op 1 juli 1873 is afgeschaft op hun gat zitten en op anderen wachten die voor hun het werk moeten doen. Dit is de oorzaak van dat er geen vooruit gang in Suriname komt.

  In de Bijlmermeer barst het van zulke figuren.

  Losers gaan jullie eens wat nuttigs doen en maken jullie wat van jullie leven en schreeuw jullie kids om
  niet op hun gaten te blijven zitten.


  gemodereerd
 2. Maar waarom geeft de media die guyanees doekje steeds weer de gelegenheid om zijn gal te spugen. Want dit komt van hem.

  Do you remember;
  Hij schaamde zich niet toen zijn dochter onuitgenodigd op een koninklijk feestje verscheen.
  Doekje schaamde zich niet toen hij zijn partners in elkaar sloeg. Heel Nickerie weet dit. Hij schaamde zich ook niet dat hij jarenlang dikke matties was met een moordenaar en drugsdealer. Zelfs die komt niet meer bij je langs. Nooit geschaamd over de roofpartijen van meneer de ‘teenslipper’. Je bent medeschuldig aan de ravage in suri. Jullie zijn stinkjaloers.

  Ophouden om deze low life steeds een podium te geven.

  Als bibis ongewenst was, dan zou je hem ergens achterop zien lopen. Ik vind het erg vermakelijk dat hij dit durft.


  gemodereerd
 3. Minister Ramdin is niet verbonden bij de Caricom en als de president niet afgevaardigd kan worden als voorzitter van de Caricom wordt de secretaris van de organisatie afgevaardigd en niet een minister van Suriname! Sorry minister je bent verslaafd om gratis te reizen, je wil status mensen leren kennen als of Suriname een SPUPER president heeft!


  gemodereerd
 4. Zelfs een persoon die een aware tik van de paarse molten heeft gehad, kan weten dat het bericht over de slechte ontvangst op Bali nep is. Indonesië en de G20 hadden/hebben geen enkele politieke of andersoortige reden om de vertegenwoordiger van president Santokhi, die op zijn beurt de Caricom zou vertegenwoordigen, slecht te ontvangen.


  gemodereerd
 5. Surinamers houden over het algemeen van fake!!! Het ligt in hun aard!! Je doet er niks tegen!! aantal jaren geleden is er een onderzoek gepleegd en het is wel waar!! Als laster en Narcist zijn zij volgens het onderzoek geboren!! Althans 85%.


  gemodereerd
 6. Allemaal gezeur over Ramdin. Hij is een hele goeie minister van buitenlandse zaken. Ik denk dat hij een betere president zou zijn dan Chan Santokhi. Ik zie dat Ramdin veel meer buitenlandse ervaring heeft en daarnaast niet zoveel bezig zou zijn met family and friends als Chan. Chan zou op zijn beurt een hele goeie minster van justitie zijn. En Ronnie Brunswijk zouden ze het beste gouverneur van Albina kunnen maken, of desnoods koning als hij maar daar blijft.


  gemodereerd
 7. Het is alsof Surinamers zitten te duimen dat onze vertegenwoordigers een slechte beurt maken in het buitenland. Men is uit op leedvermaak en verspreid onware berichten. Trieste bedoening.


  gemodereerd
 8. Ik hoef hem niet te geloven. Jij hoort niet bij landen want Suriname is geen lid van G20. Suriname is als regio uitgenodigd dus lies (leugens)


  gemodereerd
 9. Slechte en foute berichten komen van slechte en foute mensen als de paarse porie profeten !

  Suriname wordt nu eindelijk goed vertegenwoordigd.

  Tja go. Set kong !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 10. was het wel nodig voor deze zeer reislustige klm klant om naar bali te gaan?? heeft hij nooit van conference vidro calls gehoord?


  gemodereerd
 11. Het is al erg genoeg dat ons president niet daar aanwezig kon zijn door de stakende kakkerlakken in het land. En daar moeten we trots op zijn!? Get real man!!!!


  gemodereerd
 12. Mango je hebt helemaal gelijk
  Zo deed bouterse dat, gewoon conference video calls
  Hij sprak met de hele wereld en het werkte want hij zei dat de investeerders in de rij stonden
  Het buitenland kwam massaal naar ons land
  en nu plukken we de vruchten hiervan

  @ Ravsoe
  het gaat bij zulke belangrijke meetings niet alleen om wat de grote landen zeggen, maar wat je tijdens deze conferenties kan afspraken/ binnenhalen.
  Dit gebeurt tijdens deze conferenties, maar buiten de vergaderingen. Daar wordt het grote werk geleverd en vervolgens in eigen land uitgewerkt, daarna komt het bij de ministers
  Hier spreekt iemand die persoonlijk aanwezig was op meetings van het IMF.
  Als je eens wist hoe groot dat is/was en wat bankiers allemaal afspreken dan duizel je
  Ik snap dat velen denken dat het om de vergadering alleen gaat, maar dat is dus zeker niet.
  Of Santokhi moet gaan of Ramdin of wie dan ook. Je moet zorgen dat je erbij bent. Netwerken, je gezicht laten zien, binnenhalen wat je kan binnenhalen.
  Geloof mij dat gebeurt op een lager niveau en er valt veel te halen.
  Nu is er tijdens de klimaattop weinig afgesproken, maar 1 ding wel en dat is het fonds en laat dat nou net het belangrijkste zijn voor ons.
  Dat de rijke landen de opwarming van de aarde niet willen terugdringen is spijtig, maar je moet niet denken dat wij daar ook maar iets in te zeggen hebben.
  Wij, arme landen die getroffen zijn door de opwarming zoals Pakistan en India met de overstromingen, eisen dat fonds.
  En nu gaat het erom welk deel valt ons toe.
  ja, daar moet je PERSOONLIJK bij aanwezig zijn.
  De buitenlandse reizen van bijv Adhin hadden een ander doel.
  Mocht je thuis zijn in zaken rond het bankwezen, dan kan je je afvragen waarom Hoefdraad gekozen heeft leningen af te sluiten op de beurs in Luxemburg. Dit heeft te maken met het rechtsheidsbeginsel


  gemodereerd
 13. Water in zijn molen… een beetje interessant lopen doen tussen de G20 toppers. Die hem nog zijn land wat gunnen. Nergens in de internationale media, zal men zijn aanwezigheid daar als vervanger van de Caricom voorzitter uit vergroten. Alleen voor de Surinamers, lijkt Dhr Ramdin zich voor te willen doen, als een zwaargewicht in de internationale politiek


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES