donderdag, april 25, 2024
HomeNieuws uit NederlandFernandes WK kortingsactie op TV's

Fernandes WK kortingsactie op TV’s

-

Does Travel - naar Suriname

Fernandes Express, onderdeel van de Fernandes Group in Suriname, heeft t/m 27 november een leuke WK kortingsactie op al haar televisie’s. Consumenten kunnen online op www.fernandes-express.com nu ook witgoed en electronica zoals koelkasten, wasmachines, gasfornuizen, magnetrons aanschaffen voor hun familie, geliefden en relaties in Suriname.

De witgoed en electronica assortiment kun je hier bekijken:
Apparaten | Fernandes Express NL
Electronica | Fernandes Express NL

Het mooie van deze WK Televisie aktie is dat er ook via iDEAL bankieren betaald kan worden, waardoor ook consumenten in Nederland hun mensen in Suriname kunnen verrassen met dit speciaal geschenk!

Fernandes Express biedt meerdere merken aan waarbij rekening is gehouden met een ieders budget. Fernandes Express doet dit in samenwerking met HSDS. HSDS staat garant voor de juiste installatie tot aan huis en met een uitstekende aftersale service.

Bestellingen kunnen hier direct online geplaatst en afgerekend worden via www.fernandes-express.com. De leveringen zullen na de bestelling binnen 48 uur tot aan huis geschieden in groot Paramaribo.

Voor meer informatie kunt de Fernandes Express klantenlijn bellen of appen op +597-8644534. Ook is de klantenlijn 24/7 bereikbaar op online chatbox.

Kijk voor meer informatie ook hieronder en wees er snel bij, want op=op!

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES