zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWeer gewapende overval in omgeving Brownsweg

Weer gewapende overval in omgeving Brownsweg

-

Does Travel - naar Suriname

Drie criminelen hebben deze week wederom een autobestuurder onder bedreiging van vuurwapens tot stoppen gedwongen en beroofd van zijn voertuig en persoonlijke spullen. Dit gebeurde dinsdagavond rond 23.00u te Powerline Pasie, een zijstraat van Brownsweg in Suriname.

De overvallers hebben de bestuurder van een grijs gelakte Mitsubishi Pajero met inzittenden onder bedreiging tot stoppen gedwongen en ze beroofd. De buit betreft 3000 SRD, 100 gram ruw goud en 5 mobiele telefoons.

Na de daad reden de daders weg met de auto van het slachtoffer.

Volgens de politie zaten vijf personen in de auto, die elk van hun persoonlijke spullen werd beroofd. Ze hebben geen letsel opgelopen. De politie van Brownsweg werd hierover gewaarschuwd, die ter plaatse ging voor onderzoek.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Er zijn toch “stoere” mensen die deze overvallers niet serieus nemen. Wie gaat nu nog in de schemering in dit gebied, laatstaan op een later tijdstip. Dit is solliciteren naar problemen en die hebben ze gekregen.


    gemodereerd
  2. inderdaad Filia , ze moeten daar in brokopondo een avondklok instellen vanaf 18:00 tot de volgende morgen 7:00 , ter bescherming van de weggebruiker , gaat men in die avondklok toch de straat op en ze worden overvallen , nou eigenschuld dikke bult


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES