dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte uit de hand gelopen burenruzie in vrijheid gesteld

Verdachte uit de hand gelopen burenruzie in vrijheid gesteld

-

Does Travel - naar Suriname

De verdachte L.R., die op 28 september 2022 was aangehouden wegens zware mishandeling en vernieling, is op donderdag 17 november 2022 ambtshalve door de kantonrechter in Suriname in vrijheid gesteld.

Hij wordt verdacht van het aanbrengen van vernielingen aan een raam van de buurvrouw en het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel aan de buurman.

Advocaat Derrick Veira die de verdachte bijstaat, heeft tijdens het verhoor van de verdachte, duidelijk laten blijken dat de politie de zaak eenzijdig heeft onderzocht. De buren hebben juist als eerst de ramen van de woning van de verdachte stuk geslagen. Verder hebben de buren eerst met stenen gegooid naar de verdachte, die op zijn beurt stenen terug heeft gegooid.

De advocaat concludeerde dat de politie van bureau Geyersvlijt hun boekje te buiten is gegaan door het toepassen van buitensporig geweld tegen de verdachte. Er is zelfs een vuistvuurwapen tegen het hoofd van de verdachte gehouden, terwijl hij in de boeien was geslagen.

De Surinaamse politie heeft geweigerd om de aangifte van de verdachte tegen zijn buren op te nemen en te onderzoeken. Deze redenen waren de directe aanleiding voor de rechter om de verdachte ambtshalve in vrijheid te stellen. L.R. mocht eergisteren naar huis.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Wat ook de aanleiding mocht zijn geweest, je mag nimmer het recht in eigen hand nemen. Zware mishandeling en je wordt vrijgelaten. Moet er eerst gemoord worden?


  gemodereerd
 2. de rechter wilde ook naar huis , die rechter is zeker paars , van werken wordt je moe he , zo verdachte ik stuur u naar huis en dan kan ik ook naar huis gaan


  gemodereerd
 3. !!Broeia ! broeia eerlijk gezegd enerzijds heb je gelijk!! ben met je eensgezind, maar denk dat je de weg kwijt bent door eerlijkheid en de wetgeving. Had ik ook totdat ik heb zelf ervaren!! Een voorbeeld aub! Denk even met mij mee en ik ben ervan overtuigd, dat jij met mij eens zult zijn!! De daders komt bij jou binnen! verknevelt jou! maakt jou vrouw bont en blauw en verkracht jou kind voor jou ogen en zijn ook met ander klote rommels uit te halen!! ennnn… jawel op een moment verlos jij je!! wat doe je??? Broeia.. WAT DOE JE???
  Eerlijk gezegd! als ik de kans krijg, dood ik hen, althans hopende dat het lukt!! Ik zou mijn uiterste best te doen mijn dierbaren te redden, want de politie kan komen en ze komen ook, dan is het te laat!! Laat zij dan, maar mij meenemen en in elk geval zijn mijn gezin heel en wel!1 Mi dat mi ei kier ding, te den e doro ini mi oso!! ZIJ OF IK! en bij hun is het IKKE!! jij de lul richting crematorium!!!!! NO mek grap!! Tek wan gon!!! en sodra te den ei kon tapi yjari te neti, puru law yji den!! en overdag mag het ook niet!! Niemand mag jou terrein betreden zonder toestemming!! punt uit!! Art.462!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES