zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieScherpe voorwerpen bij scholieren aangetroffen tijdens controle

Scherpe voorwerpen bij scholieren aangetroffen tijdens controle

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens een bezoek van de politie op verschillen scholen binnen het politieressort Latour in Suriname, zijn verschillende scherpe voorwerpen bij leerlingen aangetroffen.

De buurtmanagers bezochten donderdagmorgen enkele scholen te Latour. Er werden motivatiegesprekken met de leerlingen gevoerd, waarbij de schoolleiding de buurtmanagers verzocht ook een onderzoek naar wapens uit te voeren.

De politie controleerde de schooltassen van de leerlingen, waarbij diverse scherpe voorwerpen werden aangetroffen zoals scharen, messen, stukken spiegels en haarkammen.

Daarnaast werden ook voorbehoedsmiddelen zoals condooms aangetroffen en in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Dat ze scherpe voorwerpen in beslag nemen vind ik super goed. Er moet vaker preventief gecontroleerd worden op wapens en ID…ook gewoon in de binnenstad.
  Maar waarom de condooms in beslag nemen?? Laten we blij zijn dat ze zich tenminste beschermen tegen ziekten en ongewenste zwangerschap doen. Wat her beste gedaan kan worden op scholen is goede sexuele voorlichting geven…werk samen met stichting lobi, dermatologische dienst, sexuologen etc etc.


  gemodereerd
 2. Zo als eerder gesteld,groeien ze voor galg en rad op.Laten ze hun leden alvast vroeg uitdunnen,heeft politie later minder werk.


  gemodereerd
 3. Dat ze alle gevaarlijke voorwerpen in beslag nemen is meer dan terecht maar ook de condooms in beslag nemen snap ik niet. Dat is iets voor veiligheid als je tog sex hebt.


  gemodereerd
 4. Heel wat gespuis loopt rond in dit gebied. Wat doet een leerling met een mes tijdens schooltijd?


  gemodereerd
 5. Het is niet moeilijk te raden over welk gespuis (99,9%) het hier gaat. Jonge criminelen/moordenaars in spé. De maatschappij verhardt/verruwd. Tijd om een nieuwe gevangenis te bouwen voor deze groep. Belangrijk is dat de straffen hoger uitpakken en minderjarigen moeten als volwassenen berecht en gestraft worden.


  gemodereerd
 6. Dat men scherpe voorwerpen zoals scharen, messen, gebroken glas en haarkammen in beslag genomen.heeft, kan ik begrijpen. Waarom.men een bot en slap voorwerp als een condoom in beslag moest nemen, is mij een raadsel, een condoom is niet bedoeld om schade te veroorzaken, het is juist bedoeld om ongelukken en ongelukjes te voorkomen.


  gemodereerd
 7. condooms geeft veiligheid , maar de rest zijn allemaal wapens waarmee je iemand kun doden , deze jeugd heeft geluisterd naar ddb , die toen in ocer de jeugd oproept grijpt de wapens en maak rotzooi , en heeft die buurtmanangers de jeugd nog aangesproken dat ze niet naar een massamoordenaar moeten luisteren


  gemodereerd
 8. Volgens mij begrijpen jullie het niet, waarom de condooms
  in beslag zijn genomen.( juist voor eigen gebruikt,)dan hoeven ze niet te kopen. Het kan ook zijn dat ze jongeren de gelegenheid geven, om zich te vermenigvuldigen zodat, er
  na hun nwe aanwas bij komen!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 9. De politie en de opvoeders lullen om de condooms van de scholieren af te pakken. We willen als ouders dat onze kinderen wachten met seks tot ze volwassen of getrouwd zijn, terwijl de meesten van ons uit eigen ervaring weten dat dat in de praktijk vaak niet zo is. Het is daarom te verkiezen dat wanneer je op jeugdige leeftijd naar bed gaat met een vriendje of vriendinnetje, je dat met i.p.v. zonder een condoom doet, zodat je daarna niet met de gebakken peren, zoals een ongewenste zwangerschap of geslachtsziekte opgezadeld zit. ‘Dus unu no fok den pikin op’ en pak de condooms voortaan niet meer af.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES