zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoeder die dochtertje (2) uit auto duwde vrijgesproken

Moeder die dochtertje (2) uit auto duwde vrijgesproken

-

De Nationale Carrierebeurs

Kantonrechter Lydia Ravenberg heeft vrijdag de 27-jarige moeder, die haar 2-jarige dochter op 30 mei dit jaar uit een rijdende auto zou hebben geduwd, integraal vrijgesproken. Dit bevestigt haar advocaat Chandra Algoe tegenover de redactie van Waterkant.Net.

De moeder werd vrijgesproken nadat advocaat Algoe een uitgebreid pleidooi voerde en aangaf dat de moeder maanden onschuldig was opgesloten. De vervolgingsambtenaar had een strafvoorstel gepresenteerd van 6 maanden, waarvan 2 voorwaardelijk onder aftrek met een proeftijd van 2 jaar.

De moeder genaamd Rukshana G. werd op woensdag 1 juni door de politie van Jarikaba aangehouden en in verzekering gesteld.

Uit het onderzoek van de politie blijkt, dat de moeder en de vader van het kind niet samenwonen. Op maandag 30 mei bracht de moeder haar dochter bij de woning van haar partner aan de Abdoel Rahmanweg in Suriname, met de bedoeling het kind bij hem achter te laten.

Daar aangekomen bleek, dat de vader van het kind niet thuis was, omdat hij zowel in Jarikaba als in Nickerie woonachtig is. Volgens verklaring van de oma en tante van het kind van vaderszijde, heeft Rukshana haar dochter uit de rijdende auto geduwd, waardoor het kind gewond raakte. Zij zou nadien zijn doorgereden en liet het kind daar achter.

Voordat de raadsvrouw op de zitting van 22 juli het verzoek tot voorlopige invrijheidstelling zou doen, stelde de magistraat de moeder ambtshalve in vrijheid. Aan Rukhshana werd eenvoudige mishandeling verweten.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

6 REACTIES
 1. What a f*ck? Hoe is het mogelijk? Ik mag hopen dat het kind uit de ouderlijke macht gezet is. Je wil een kind, maar wil ook je vrijheid om te gaan chillen en weer een ander kind te maken met weer een nieuwe man. Gaat niet samen. Deze mensen moeten verboden worden kinderen op deze aardkloot te zetten. Raadsvrouw en magistraat staan achter die waardeloze moeder en kindje is het product van de rekening.


  gemodereerd
 2. DE O.M. is poepejantje!! een bom gooien tijdens alwaar zij zitten!! Den kaolo o.m.

  Heb liever dat de mensen van pcs/ colera sma daar gaan zitten!!


  gemodereerd
 3. dus door die uitspraak is een kleinkind gewoon afval , verdomd paarse rechters , dus die moorden die jullie baas ddb heeft gepleegd was afval opruimen , Suriname gaat naar de kloten door deze rechters , echt wat een teringzooi die paarsen


  gemodereerd
 4. Welke trut mama doet haar kind uit een auto bionsjuren!! Na wan mapangpang mama piema!! broko eng mars gi eng!! en a o.m kan yang scheit den saka saka!!


  gemodereerd
 5. Die WAT is echt een gestoorde gek met zn paarse troep.. Wetten worden in dna gemaakt, dus als je minimale straffen voor bepaalde delicten wil zien veranderen moet je bij de meerderheid zijn van parlement. Waarom veranderen ze nooit de straffen op pedofiele? Omdat ze stiekem mensen net als WAT zijn!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES