Man vindt dat echtgenote te jaloers is en slaat haar met houten lat

5
boze man

De 35-jarige K.S. is vrijdag door de politie in Suriname in verzekering gesteld, wegens mishandeling van zijn vrouw.

Hij heeft zijn 22-jarige vrouw I.N. deze week met de houten lat van een bed slagen toegebracht, omdat zij volgens hem extreem jaloers is en hem steeds verdenkt van overspel. Ze merkte dat hij vaker telefoontjes van vrouwen kreeg en maakt daarover steeds ruzie

De man zegt dat hij de dagelijkse beschuldigingen niet meer aan kon, waarna hij zijn vrouw in een boze bui met de houten lat slagen heeft toegebracht. Daarna sloeg hij de zaktelefoon van zijn vrouw stuk.

Het echtpaar is al 6 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 5 en 2 jaar oud.

De vrouw stapte na de mishandeling naar de politie en deed aangifte. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de 35-jarige man in verzekering gesteld.

5 REACTIES

 1. Pfff, trouwen met een kind van 16 jaar. Die je dochter zou kunnen zijn. Wat verwacht je??
  Blijf met je poten van haar af.
  gemodereerd

 2. 6 jaar getrouwd???
  Dat kind hft niet eens leuke tienerjaren gehad.
  Misbruik heb je van dr gemaakt
  gemodereerd

 3. Die man, jawel die klootzak hmmmm een kindneuker = SATAN!! Hij is ten eerste 16 jaren ouder dan haar “de duivel”! wel een volwassen persoon van 35!! Een echte pedofiel!! die een kind neukt!! Mijn veroordeling is als volgt!! Pak die zelfde lat en laat dat kind van 16 hem op zijn blote billen 16x 100 lat pakslaag geven!!
  Wiep en mars!!
  gemodereerd

 4. Man vindt dat echtgenote te jaloers is en slaat haar met houten lat en niet man trouwt met 16 jarige daar gaat de wet over
  gemodereerd

 5. Dit zijn geboren pedofielen, die hun afwijking via een huwelijk kunnen botvieren.
  Buiten het huwelijk met een meisje van 16 dingen vieze dingen doen is strafbaar (seks met een minderjarige); binnen een huwelijk niet. Volgens mij is dit een geval van uithuwelijken waar seks met een jong meisje mag.
  En als ze te volwassen is geworden dan vraag je gewoon echtscheiding aan om weer met een jong ding van 16 jaar te gaan trouwen. En zo kan jij hiermede je leven lang doorgaan.
  Weet je hoe dit genoemd wordt?
  “Gebruik maken van de mazen van de wet”.
  Oplossing: doe zoals Nederland. Een huwelijk met een minderjarige wordt niet erkend. Dat is de manier om pedofielen uit te schakelen.
  Dus jongens : De huwelijkswetgeving aanpassen!!.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.