dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinamePresident Santokhi reorganiseert communicatiestructuur

President Santokhi reorganiseert communicatiestructuur

-

Does Travel - naar Suriname

President Chandrikapersad Santokhi heeft donderdag diverse gesprekken gevoerd met stakeholders aangaande de communicatie van het Kabinet van de President. Er is een algehele transformatie- en reorganisatieproces ingezet voor de gehele organisatie van het Kabinet, waaronder ook de communicatiestructuur valt.

De woordvoerder van de Surinaamse president is één van de stakeholders geweest die een gesprek heeft gevoerd en door het staatshoofd geïnformeerd is over de reorganisatie. De functie van de woordvoerder is besproken op inhoud en tegen de achtergrond van de weg waar de president op wenst te gaan.

Voor het reorganiseren van de communicatie is er een traject van twee weken uitgezet om dit goed voor te bereiden en betrokkenen te informeren. Na de periode van twee weken wordt een besluit genomen aangaande de mutaties en worden alle mediahuizen alsook het volk van Suriname geïnformeerd.

De president vraagt de medewerking van een ieder, zodat dit proces goed verloopt. Alles blijft voorlopig nog intact en vraagt Santokhi bij deze dat er niet voor onnodige ruis wordt gezorgd.

‘Vliegende Reporter’ maakte eerder op de dag bekend dat Alven Roosveld opstapt als woordvoerder van de president. Roosveld heeft zelf nog geen reactie of verklaring hierover gegeven. Op zijn Facebookpagina plaatste hij wel deze cryptische boodschap:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. dit is al de tweede keer toch , en er zal zeker ook nog een derde keer komen
  president er zijn belangrijke zaken , kom u beloftes naar en zorg dat die 4 miljard USD die door de ndp gestolen is terug komt en besteed wordt voor het volk , en dat de schuldigen berecht worden
  van trik en kromosoeto zijn door die ddb vast gezet en het lijkt wel of u ze nu vrij gepleit hebt , wie gaat u nu of nooit voor het gerecht slepen , keuze genoeg toch , alle kopstukken van de ndp , die hebben toch gestolen , of bent u ook bang voor die massamoordenaar ddb


  gemodereerd
 2. Wanneer gaat de reorganisatie bij de regering zelf plaatsvinden. Er liggen nu teveel incompetente ministers in hun hangmat. Nog steeds geen minister van financiën.


  gemodereerd
 3. Die tuinkabouter zonder puntmuts in het Rozenveld is reeds opgestapt; wat doet Cedrick van S?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES