vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNederlands koppel in Suriname aangehouden voor beroving taxichauffeur

Nederlands koppel in Suriname aangehouden voor beroving taxichauffeur

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft het Nederlands koppel, dat verdacht wordt van beroving van een taxichauffeur, aangehouden in Paramaribo. Het gaat om de 50-jarige Jolanda V. en Davy O. (52), die beiden de Nederlandse nationaliteit hebben meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Lelydorp kreeg op 12 november een melding van een beroving op de kruising van de Sumatra- en de Houttuinweg. Daar aangekomen werd het slachtoffer in deze een taxichauffeur op de locatie aangetroffen. Hij verklaarde aan de wetsdienaren dat hij een taxirit reed voor de vrouw en de man.

Tijdens de rit haalde het tweetal plotseling scherpe voorwerpen tevoorschijn en onder bedreiging werd hij beroofd van zijn zwart gelakt voertuig, twee mobiele telefoontoestellen, een geldbedrag in SRD en persoonlijke bescheiden. Na de daad reden de twee verdachten in volle vaart weg met zijn auto.

Het voertuig werd bij een ingesteld onderzoek kort daarna onbeheerd door de politie aan de Parag Dhaniramsinghweg in het district Wanica aangetroffen en in beslag genomen. Met medewerking van leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) zijn de verdachten na uitgewerkte informatie op vrijdag 12 november opgespoord en in een appartementen gebouw aan de Calcuttastraat in de boeien geslagen.

Op hen werden aangetroffen en in beslag genomen twee schoudertassen inhoudende een mobiele telefoontoestel en twee scherpe voorwerpen.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de twee Nederlandse verdachten door de politie in verzekering gesteld. De vrouwelijke verdachte Jolanda is overgebracht naar het politiebureau Geyersvlijt en ondergebracht in het vrouwencellenhuis.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Applaus!
  KPS gaat als een speer.

  Graag een reactie vd quasi verontwaardigden in het vorig artikel. Bied je excuses aan 😛.
  De Hollandse junks jolanda en davy zijn opgepakt.


  gemodereerd
 2. Mijn verontschuldigingen aan de taxichauffeur. Ik dacht echt dat hij de beroving verzonnen had omdat ik het voor onmogelijk.hield dat er mensen bestaan, die zo stom kunnen zijn, om.een chauffeur, die hen perssonlijk kent, op zo’n manier te beroven.


  gemodereerd
 3. owrie gwentie foe todo! 100% roven ze ook in NL. Sluit ze in Suriname op en laten ze alleen droog brood vreten en water zuipen. Niet uitleveren aan NL…gevangenis in NL is hotel voor ze


  gemodereerd
 4. Je kunt dus nagaan hoe deze mensen in Nl leven, van de bijstand en van stelen . Ze zijn te beroerd om te werken, hebben een ticket bij elkaar geschraapt, om hun praktijken in Suriname voort te zetten. Ik mag hopen dat ze in de gevangenis van Suri gaan verrotten.
  NL bied genoeg kansen om iets van je leven te kunnen maken, maar als je daar te beroerd voor bent, deug je al voor geen cent.


  gemodereerd
 5. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  A: Taxichauffeur zegt beroofd te zijn door koppel uit Nederland.
  B: Nederlands koppel in Suriname aangehouden voor beroving taxichauffeur.

  Dus ze gaan zogenaamd met vakantie naar Suriname, om mensen aldaar te beroven.
  Ook deze hardwerkende Surinaamse taxichauffeur is een (slachtoffer) geworden van de zogenaamde (Bonnie en Clyde) uit Nederland.

  Binnenkort krijgen wij van beide (koppels) hun foto’s met volledige personalia te zien via de bekende F.B.


  gemodereerd
 6. Deze belachelijke Surned criminelen moeten 10 jaar gevangenisstraf krijgen en daarna gelijk het land uit worden getrapt.

  Ze zijn te laf om een bank te gaan beroven.


  gemodereerd
 7. Er is maar 1 straf voor beiden, en dat is de hoogste boom
  en daarna ophangen! ” of het Bosje brug is ook een mooie
  alternatief” Ik schaam me dood man, normaal gesproken
  gebeurt het anders om, deze 2 dagoe,s geven de SurieNeds
  een slechte naam man!!! ” Lagi Dagoe,s yére”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 8. Waar zijn die sabi so’s die twijfelden aan het verhaal van deze taxi man in het vorige stuk?
  Bij veroordeling deze het land uitzetten en levenslangs verbannen uit Su.


  gemodereerd
 9. Ze gaan helemaal naar Suriname op vakantie om mensen te beroven. A no spotoe.

  Ik rust
  Djamoe


  gemodereerd
 10. zijn zeker aanhangers van ddb , madam krijgt ze morgen vrij
  is dit koppel Nederlands , of Surinaams – Nederlands , of komen ze uit de bijlmer


  gemodereerd
 11. Waarom? Kennelijk teveel drugs gesnoven want in Suriname valt niets te halen of hadden jullie zin in een stukje joyriding. En bij een taxichauffeur valt er weinig te halen omdat ze te vaak worden overvallen. Zij zorgen ervoor dat ze niet veel geld op zak hebben. Deze grapjes moet je in Nederland doen. Daar kan je meer vangen voor veel minder straf. Veel geluk in Santo Boma. Zeker weten dat je nooit meer met vakantie naar Suriname gaat.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES