woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan steekt ex-vriendin dood bij woning

Man steekt ex-vriendin dood bij woning

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname kreeg woensdagavond omstreeks 21.15u een melding van een steekpartij, waarbij het slachtoffer ter plaatse is overleden. Het geval deed zich voor aan de Howlitestraat op het PWB-project in het ressort Houttuin.

De verdachte is een man, die de woning van zijn ex-vriendin is binnengedrongen. Hij heeft haar zeker acht messteken toegebracht in borst en buik.

De politie van Houttuin is momenteel ter plaatse. Bij aankomst blijkt dat de vrouw geen tekenen van leven vertoonde.

Diverse instanties van de Surinaamse politie zijn ingeschakeld.

UPDATE: De politie heeft donderdagmorgen de voortvluchtige 47-jarige Clifford S. op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn ex-vriendin Lucretia Rozewijn (44) woensdagavond in een woning op het PWB-project door middel van messteken om het leven te hebben gebracht.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
  1. hier in Suriname gebeurt het dagelijks , moord , moord en moord , goh waar kennen we dat van , o ja er loopt ook nog een massamoordenaar vrij rond


    gemodereerd
  2. Ze werd sinds het begin van de relatie door pa en ma gewaarschuwd, no go nanga a man disi. Sa wi e klets bemoei nanga mi libi, mi na wang bigi vrouw en mi sabi sa mi wanni en doe, was steeds haar antwoord. Ze wilde niet luisteren naar de wijze raad van pa en ma en is nu wijlen.


    gemodereerd
  3. Er is geen enkele vloek. Het heeft te maken met hardheid van mensen. Als een vrouw niet meer wil dan zoek je een andere , maar blijkbaar is dat niet weggelegd voor sommige mannen. Trouwens …sommige vrouwen houden van badboys , waardoor ze problemen krijgen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES