zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijExclusieve Srefidensi Gala op 24 november in Huis ter Duin Noordwijk

Exclusieve Srefidensi Gala op 24 november in Huis ter Duin Noordwijk

-

Does Travel - naar Suriname

Op donderdag 24 november 2022 organiseert het Enterprise Ambassadors Network Suriname het eerste ‘Srefidensi Gala’, in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. Een feestelijke, exclusieve en unieke gala- avond voor iedereen die Suriname en de Surinaamse Droom een warm hart toedraagt. Dit gala wordt een jaarlijks event in aanloop naar 2025: de viering van 50 jaar onafhankelijkheid van Suriname.

Tijdens het Srefidensi Gala vieren we samen de onafhankelijkheid van Suriname. Met optredens van de Surinaamse artiesten Bryan B, Angel Aruna, Derrick-EE, Stanlee Rabidin, Furnen Love Furnen en de band 2-Remember zullen wij de onafhankelijkheid uitbundig vieren.

Maar dat niet alleen: in een feestelijke ambiance brengen we dan ook het Surinaamse netwerk bij elkaar en leggen het fundament voor de activiteiten van het project ’50 Jaar Srefidensi’ die in 2025, tijdens het 50-jarige jubileum van de onafhankelijkheid worden gelanceerd.

The Place to be is het majestueuze en internationaal Grand Hotel Huis ter Duin Noordwijk aan Zee.

Het gala biedt een speciale gelegenheid voor mensen die Suriname een warm hart toedragen en de onafhankelijkheid uitbundig willen vieren. Het programma bestaat uit een feestelijke ontvangst, een sfeervol diner vol culinaire verrassingen verzorgd door de Chef-koks van Huis ter Duin en Chef-kok Quincy, entertainment van Topartiesten, boeiende presentaties van Internationale sprekers en een live-connectie met de President van Suriname.

Voor meer informatie ga naar de website 50jaarsrefidensi.org/gala-2022

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Een snobisties en veel te duur feestje terwijl hun landgenoten het onmenselijk zwaar hebben. Liever hadden ze het sober gehouden en een deel van het geld over gemaakt aan een goede NGO in Suriname.


  gemodereerd
 2. wat een onzin , een gala omdat Suriname onafhankelijk is geworden in 1975 , zullen wel surinamers zijn die geen AOW gat hebben
  hier in Suriname moeten ze ook niet feesten , allemaal geld verkwisting , regering zijn jullie de coup van 1980 soms vergeten , en vele Surinamers nu hebben niets om te feesten dankzij die coup


  gemodereerd
 3. Ik zou mensen willen raden niet te gaan dit is niet normaal .
  Doe liever wat voor de arme mensen in Suriname die hebben het hard nodig


  gemodereerd
 4. En wat is de reden van de uitbundige feestvreugde?
  Hoeveel ontwikkeling is er gekomen en hoever is Suriname gekomen in 47 jaar??
  Feit is, het land verkeerd in een diepe economische crises, er heerst grote armoede en criminaliteit, een regering die de grootste moeite heeft om haar huishouding sluitend en op orde te krijgen. Voor mij absoluut geen reden om feest te vieren.


  gemodereerd
 5. Hangt een donkere wolk boven Suriname. Een decadente feestje past daar niet bij. Voor de mensen die daar naar toe willen gaan, bezint eer ge begint. Idd maak desnoods het geld over naar een goed doel.


  gemodereerd
 6. De organisatoren zijn de simpele zielen in de Surinaams Nederlandse samenleving. Zij missen ieders besef voor realiteit. In zo’n dure tijd moeten dergelijke feesten niet worden georganiseerd. Een feest waarvoor mensen worden opgeroepen om kennis te maken met de ambassadeur en zijn vrouw. Wie heeft daar zin in en ook tijd voor


  gemodereerd
 7. Dit is niet de eerste keer.
  Dit feestje wordt voornamelijk bezocht door ondernemers. Die kunnen deze kosten makkelijk aftrekken.
  Het is behalve een patriottische feestje ook een netwerkfeestje waarbij Hollanders die enige (bestuurlijke) invloed hebben worden uitgenodigd. Is dit verkeerd? Maybe.

  Ik ben tegen geld geven voor voeding. Ik ben absoluut voor een hengel.

  Zelf zou ik een feestje aka de Braziliaanse ambassadeur (suri) organiseren. Toegankelijk, goed eten en caiparinha’s en zeker niet in oud bollig ‘Huis ter Duin’. Uiteraard een aparte vip-ruimte om te netwerken.

  Er zijn nu 30 Hollandse boeren en ondernemers in suri. Iets gelezen? Nee!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES