vrijdag, juni 14, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Alven Roosveld stapt op als woordvoerder president Santokhi'

‘Alven Roosveld stapt op als woordvoerder president Santokhi’

-

Does Travel - naar Suriname

‘Alven Roosveld, woordvoerder van de Surinaamse president Santokhi, stapt op als woordvoerder van het staatshoofd van Suriname’. Dat meldt de doorgaans goed geïnformeerde journalist De Vliegende Reporter, die vandaag tot tweemaal toe contact met Roosveld hierover heeft gehad.

Waterkant.Net sprak hem hierover, die aangaf vandaag met Alven gesproken te hebben die hem bovenstaande meedeelde in een persoonlijke ontmoeting. “Ik wilde het niet geloven. Dus appte ik hem weer met de vraag of het werkelijk zo is. En het is waar zei hij”, aldus de reporter.

Ook Dagblad De West heeft het bericht bevestigd. Volgens De West stelt Roosveld zijn functie ter beschikking en stapt hij op, omdat hij genoeg zou hebben van de interne strubbelingen op het Kabinet.

Roosveld was eerder directeur van de Communicatie Dienst Suriname (CDS) en ging daar in maart 2022. Hij werd toen de woordvoerder van de Surinaamse president.

Roosveld heeft zelf nog geen reactie of verklaring hierover gegeven. Op zijn Facebook pagina plaatste hij zojuist deze cryptische boodschap:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Goed gedaan mr Roosevelt, hier kunt u als rechtschapen mens niet achter blijven staan laatstaan ervoor als woordvoerder. Leuke job voor Jogi, of een andere engerd uit de vhp. Hahaha in ieder geval een engerd


  gemodereerd
 2. Een leuke job voor een iemand uit diaspora land, Para expres, misschien of toch Passant. Wie weet!!!!
  Alleen in diaspora land is/klinkt onze pres nog geloofwaardig.

  Pres, misschien is het ook tijd voor u, het stokje over te dragen aan iemand anders uit de VHP gelederen, om de kar nog vlot te trekken.


  gemodereerd
 3. Cédric van Samson kan nu de Woordvoerder van de President worden want hij praat toch alles wat krom is Recht nooit is de Huidige Regering Fout in zijn Ogen, Geld 💰 gestolen uit de Centrale Bank 🏦 van Suriname 🇸🇷 en niemand is aangehouden wel is er weer terug gestort en dan nog geen enkele aanhoudingen, daar over hoor ik. Hem geen woord over praten, , Interpol heeft Hoefdraad niet op de opsporing lijst gezet , Interpol zegt dat dit een politieke besluit is geweest daar hoor ik hem ook niet over praten en niet Cédric Samson alleen maar de hele DNA van Suriname 🇸🇷 is stil geweest over het Besluit van de Interpol. Maar Cédric van Samson kan echt de nieuwe woordvoerder van de President worden.


  gemodereerd
 4. Je hebt het geprobeerd beste mr. Roosveld! Houd de eer aan uzelf, indien u niet achter de hypocriete besluiten staat. Als woordvoerder bent u een verlengstuk van de President. En ik kan me heel goed voorstellen, dat u vaak genoeg met een dubbel gevoel achter de microfoon hebt gestaan. Laat Chan en zijn rotzooi hor..


  gemodereerd
 5. Laat Chan maar zijn schoonbroer maken tot zijn woordvoerder.

  Dat is immers zijn modus operandi.

  Wat ben ik toch zo teleurgesteld geraakt in die man.


  gemodereerd
 6. DEZE REGERING KAN ZICH NIET VERGELIJKEN MT DE VORIGE WANT NU HEBBEN WE VOOR HT EERST VN ONS LEVEN AL DEZE TOESTANDEN MEEGEMAAKT . DE VORIGE REGERING HEEFT ZOALS ELKE REGERING FOUTEN GEMAAKT DIE WE NIET GOED MOGEN PRATEN ,MAAR LAAT ONS EERLIJK ZIJN ,.DEZE REGERING HEEFT GEEN KAAS NOG PINDAKAAS GEGETEN VN REGEREN . HET IS GEWOON EEN ROMMEL EN JAMMER DAT HET VOLK NOG NIET BEWUST IS VN HT FEIT DAT WIJ NU IETS MUTN DOEN ANDERS GN WE GEWOON IN EEN DIEPTE WAAR WE NOOITMEER UIT KUNNEN KOMN . BIJ BOSJE WAS HT NOG NIETEENS ZO ERG EN IEDREEN WAS AL OP STRAAT . NU ZIJN WIJ ALLEMAAL ZUMBIES GEWORDEN OF STANDBEELDEN , .DIT IS MIJN MENING .


  gemodereerd
 7. ha ha ha , die paarsen houden van roosveld , maar in het begin van het jaar vervloekten ze hem , lijkt op racisme he


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES