woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVeelbelovende pianist Wishay Raghoe WSR brengt nieuwe piano cover uit

Veelbelovende pianist Wishay Raghoe WSR brengt nieuwe piano cover uit

-

Does Travel - naar Suriname

De veelbelovende Nederlands-Surinaamse pianist Wishay Raghoe WSR brengt binnenkort een nieuwe piano cover uit. Het gaat om de song ‘Dil’ uit de film ‘Ek Villain Returns’ uit. De clip is gemaakt door Selectabeats en zal te ook te bewonderen zijn op zijn YouTubekanaal.

“Ik heb gekozen voor dit nummer, omdat het bepaalde emoties en herinneringen in mij naar boven haalt”, verklaart hij. “En ik cover altijd nummers die mij raken of betrekking hebben op mijn leefsituatie.”

De pianist brengt volgend jaar februari zijn debuutalbum ‘Epic Bollywood by WSR’ uit.  Het omvat tien Bollywood piano covers en gaat puur om luistermuziek. De ‘WSR’ is een verwijzing naar de initialen van zijn namen. In de toekomst wil Raghoe zich vooral richten op het geven van concerten. Als alles volgens plan verloopt, geeft hij in augustus 2023 zijn eerste in Suriname.

Wishay is nu vijf jaar pianist en is de laatste twee jaar serieus bezig met het uitbrengen van covers van populaire songs zoals ‘Stuck on you’ van Lionel Richie, ‘When  I look at you’ van Miley Cyrus, ‘Abhi Mujh Mein Kahin’ uit de film ‘Agneepath’, ‘Everytime We Touch’ van de Duitse Eurodance-act Cascada, ‘My heart will go on’, het themanummer van de populaire film ‘Titanic’ uit 1997 en de nummer 1-hit ‘Someone You Loved’ van de Schotse singer-songwriter Lewis Capaldi. ‘My Heart Will Go On’ is de populairste. “Die cover is mijn eerste clip geweest die wereldwijd goed is aangeslagen. Dat heeft me ook gemotiveerd om door te gaan.” 

Wat hem uniek maakt, is dat hij piano covers brengt op een ander niveau. Hij laat de piano als een concert klinken. De veelbelovende pianist is ook bezig met zangers en zangeressen uit de Nederlandse muziekscene. In de Hindoestaanse scene heeft hij gewerkt met onder anderen Kalyan Kedar, Lucky Singh en de zangeres Devi Jagmohan.

De afgelopen twee jaren is Raghoe zich serieus gaan bezighouden met produceren. Daarvoor speelde hij Baithak Gana wat hem op een gegeven moment niet meer fascineerde. “Toen ben ik overgestapt naar piano.” Hij zegt er bewust voor te hebben gekozen om niet in een muziekgroep te spelen, omdat dat verplichtingen met zich meebrengt. “Nu doe ik alles in mijn eentje, ook mijn management.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Ik heb niets tegen feestdagen, culturele activiteiten, allerlei gedenkdagen, enz, masr als ik naar Surinamers, de etniciteiten kijk, zonder dit te specificeren, valt mij op dst did haantje de voorste zijn als hef om feesten, eten en dram drinken, tamtam, showmen/ showvrouw gaat, met valuta stooien, goud in de mond, hek, hoofd, enz.

    Wat ik mis bij Surinamers dat ik op 1 of twee Surinamers na de afgelopen 60 jaar niet zie dat deze met techniek bezig ziijn, een plan presenteren of iets geschreven hebben op wetenschappelijk technologisch niveau, waarmee Suriname en de Surinamers een gids zouden hebben om zich te verheffen.

    Van de Faculteit technilogische wetenschappen vd Adekus, ik weet niet hoe oud die is, heb ik nooit iets gelezen of gehoord dat een WOW effect geeft.

    Dit zegt hoe Surinamers in elkaar zitten, ni hef December is moet je de Surinamers zien hoe ze in elkaar zitten, massaal naar Suriname gaan en daar het heertje de dame gaan spelen met wat valuta en de hete aardappel in de mond en kritiek leveren wat fout is en niet deugt.

    Surinamers moeten goed naar zich zelf kijken of ze op deze weg door willen blijven modderen. Dit afkeuringswaardige gedrag hebben grote aantallen vd Surinamers, de groepen die nog ontbreken zijn de Buru’s, Joden en de Inheemsen.

    Surinamers een schaamleloze ongeregelde zooitje bij elkaar, de casino’s van Turken, Marrokanen, cambio’s, Chinezen die ook aan wissel, wissel van valuta meedoen, drugsdoorvoerland, militaire wapenhandel, mensenhandel, vrouwenhandel uit Domicaanse republiek, Brazilie, illegale Brazillianen in de goudvelden, Haitianen, Nieuwe Chinezen met hun supermarkten, enz. zorgen er ook voor dat Suriname nog verder vernietigd wordt.

    De technologische wetenschappen ligt al
    meer dan 60 jaar op haar gat, was niets en zo als het naar uitziet staat niemand op om
    een technologische blauwboek voor Suriname te maken. De natuurlijke rijkdommen worden allemasl
    weggedragen door buitenlandse maatschappijen en buitenlanders.

    Het is December gaan jullie feesten. dran drinken. vuurwek bij de Chinezen kopen. schudden met de heupen, eten en drinken en zij die weer daar het heertje en de dame gaan spelen komen jullie kaar weer naar Nederland op in de hoge flats wonen.

    Wat een schaamteloze mentaliteit vd Surinamers en moeg je ze zien bij de demonstraties.

    Lang leve de lol wat een volk.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES