dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw doet aangifte tegen levenspartner die haar met mes verwond

Vrouw doet aangifte tegen levenspartner die haar met mes verwond

-

Does Travel - naar Suriname

De 49-jarige Diepnarain R. is door de politie in Suriname ingesloten, wegens mishandeling en poging tot zware mishandeling van zijn levenspartner.

De man heeft zijn vrouw afgelopen week na een ruzie mishandeld. Daarnaast pakte hij een mes en zwaaide daarmee in de richting van de vrouw, met als gevolg dat ze ter hoogte van haar pols een snijwond opliep.

De vrouw stapte naar de politie en deed aangifte tegen haar man.

Volgens de aangeefster heeft ze veel toegelaten. Ze zette een punt achter hun relatie en wenst strafrechtelijke vervolging. Volgens haar hebben ze dagelijks ruzie, omdat de man niets bijdraagt in de huishouding. Hij komt bijna altijd dronken thuis en mishandeld haar.

De politie stelde de man na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie (OM) in verzekering. Kort daarna verscheen de vrouw wederom op het politiebureau en wenste de zaak in te trekken.

De politie hield haar voor dat het een vrij ernstige zaak betreft en dat de verdachte niet meer door de politie in vrijheid gesteld kan worden. Het OM bepaald over de verdere aanhouding, want het kon erger zijn afgelopen.

De man blijft aangehouden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Sommige vrouwen zijn niet goed wijs. Deze vrouw b.v wil. dat haar toekomstige moordenaar in vrijheid wordt gesteld, zodat hij haar in alle vrijheid kan vermoorden.


  gemodereerd
 2. Ze heeft veel toegelaten, ze hebben haast elke dag ruzie, hij komt bijna elke dag dronken thuis en hij draagt niets bij in de huishouding. Hij mishandelt je vaak en toch blijf je dit toelaten om maar je eigen woorden te gebruiken
  . Dit is geen leven, je houdt echt niet van hem, nee……je bent niet goed wijs. Ie law !!! Onmiddellijk wegwezen.


  gemodereerd
 3. die vrouw is een slaaf van de levenspartner , eerst doet ze aangifte en later trekt ze die weer in , maar de politie zegt dat de zaak ernstig is en het OM gaat beslissen , nou de uitkomst staat alvast , madam……. komt om de hoek kijken en hij kan naar huis , dus mevrouw hij zal je nu nog erger verwonden of nog erger


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES