maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan trekt wapen voor eigen broer na ruzie

Man trekt wapen voor eigen broer na ruzie

-

Does Travel - naar Suriname

De 35-jarige Jurmain P., die afgelopen week na een ruzie een vuurwapen voor zijn eigen broer trok is door de politie in Suriname opgepakt en in verzekering gesteld.

Beide broers wonen met hun gezinnen bij hun moeder in. Er is vaak ruzie tussen hen. Volgens de aangever heeft Jurmain hem jaren terug met een mes gestoken, waarvoor hij ter observatie was opgenomen. Hij is ook met de dood bedreigd door zijn broer en is bang dat hij zijn woorden in daden zal omzetten.

Overige familieleden, die ter plaatse aanwezig waren hebben Jurmain tegengehouden en hem aangesproken, waarna hij van de plek is vertrokken. De politie ging na de melding ter plaatse voor onderzoek, maar de verdachte was reeds vertrokken.

Het lukte de zonen van Hermandad de wapentrekker dezelfde dag aan te houden. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het vuistvuurwapen, waarmee de verdachte zijn broer heeft bedreigd is nog niet achterhaald.

Jurmain blijft in voorarrest.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Volwassen worden maar bij je ouders blijven hokken, geen goeie zaak. Twee broers? Lijkt wel of er sprake is van twee beesten.


  gemodereerd
 2. Een vogeltje bouwt eerst een nest en legt daarna eitjes.
  Jullie hebben gezin en wonen bij moeder. Belachelijk.


  gemodereerd
 3. Tegenwoordig is het (haast) onmogelijk om een eigen huis te bouwen in Suriname en om een huis te huren moet je over USDs en EUROs beschikken. Het is makkelijk gezegd dat die broers niet meer bij hun moeder zouden moeten wonen. Het is niet goed te praten dat de twee broers steeds ruzie maken, maar het is niet verwonderlijk. Ik heb jammer genoeg geen oplossing voor hun problemen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES