zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVeel muziekgroepen uit Nederland in december naar Suriname

Veel muziekgroepen uit Nederland in december naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De feestmaand december wordt weer druk in Suriname; er zullen heel veel activiteiten plaatsvinden en er worden veel Surinamers uit Nederland en andere landen verwacht.

Het wordt de eerste Owru Yari viering na de pandemie en bekend is dat heel veel muziekgroepen uit Nederland Suriname in december zullen bezoeken voor optredens.  

Passion, Sabakoe, Young Cosje, Ghabiang Boys, S & B Musicband, Kankantrie, La Rouge, Romario Panka en zijn band Opmaat en Kieran Kedar en The Band zijn enkele van ze.  

Passion bij de spits af op 23 december op een event van Hardcore Entertainment in Marriott. Dat heeft de organisatie zaterdag bekend gemaakt. Het eerste optreden van Sabakoe is gepland op 26 december. De welkomstparty van Young Cosje is een kaseko gala concert. Opmaat met Romario Panka begint zijn december Owru Yari toer met een Kimona Party op 27 december.

La Rouge is de hoofdattractie van de XXL All Black and Everything Party, welke op 17 december in at Live Entertainment Center wordt gehouden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Dan pas ga je zien of er armoede is in Suriname!! Juist de armoedekraaiers zijn dan aanwezig!! Hopelijk vallen er geen schoten!! Want te Sranangmans dringi sopi, da baka dati na sos opo trowe, sutu naga naki!! Deng fufurmans sa de drape tu, dus un mus luku bung en tang voorzichtig!!


  gemodereerd
 2. @wiep-ding: jouw eerste zin was ook meteen mijn gedachte toen ik de kop van het artikel las. Het wordt feest met ndp, njang driengie, priesierie. De rovers zijn nu in beraad hoe ze hun slag gaan slaan.


  gemodereerd
 3. En ze gaan allemaal gratis optreden want ze hebben de schaarse euro’s niet nodig(?). We zullen het geklaag merken in januari. Maar ja, nog eens: het volk wil brood en spelen. Spelen volop in de maand december en in januari geen brood want a moni keba.😂


  gemodereerd
 4. En de Surinaamse artiesten dan?? Waar gaan zij optreden?? Leonsberg of Marowijne?? Brokopondo kan ook denk ik!! Pffffff!!

  Mensen let wel op je eigendommen die dag!! U allen zijn gewaarschuwd!!


  gemodereerd
 5. !! Filia yu kier mi dja!!
  !! Broeia!1 A moni de!! U gaat het zien hoe zij eruit trekken!! Na kre den ei kre tak a no de!!


  gemodereerd
 6. wie houdt wie voor de gek , de meeste mensen hebben bijna geen geld en moeten de eindjes aan elkaar knopen , en dan komen deze gasten uit Nederland optreden voor mensen met geld , waarom komen ze hier , om popie jopie uit te hangen , maar ze weten dat die Nederlandse surinamers naar hier komen en die hebben Euro’s he , verdomd blijf jullie allemaal daar in Nederland en ga daar jullie feesten vieren , hier valt niets te vieren


  gemodereerd
 7. vind ik een slecht idee. kosten de kaartjes dan niets? want ik vind het crimineel om geld uit het land te halen waar er al niets is. geef het voorbeeld.


  gemodereerd
 8. Allen,

  En dan nog durven vragen om een pakket uit Nederland.
  Op youtube alleen maar klagende mensen over armoede hier in Suriname.
  Wie houdt wie voor de gek.

  HOE DAN ?

  SUCCES


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES