maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTaxichauffeur zegt beroofd te zijn door koppel uit Nederland

Taxichauffeur zegt beroofd te zijn door koppel uit Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

Een 30-jarige taxichauffeur in Suriname heeft zaterdag aangifte gedaan van roof. Hij verklaarde dat een Nederlands koppel hem in zijn auto onder bedreiging van een mes heeft beroofd en er met z’n voertuig vandoor is gegaan.

Volgens het slachtoffer zou dit vandaag rond 10.00u aan de Houttuinweg zijn gebeurd. De taxichauffeur N.R. zegt bekend te zijn met het koppel; een Nederlands echtpaar dat vaker taxiritten bij hem bestelde.

Het slachtoffer moest onder bedreiging van het mes na de beroving uit de auto stappen. Nadien reed het koppel weg met de auto. De buit betreft 1.500 SRD, mobiele telefoons en een zwart gelakte Toyota Probox.

N.R. begaf zich na de beroving bij een buurtbewoner, die vervolgens de Surinaamse politie heeft ingeschakeld.

De politie van Lelydorp was ter plaatse voor onderzoek. Aan de opsporing van het buitenlandse koppel wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Een koppel uit Nederland dat een hardwerkende Surinaamse taxichauffeur berooft van 1500 srd en zijn auto: Ik kan dit haast niet geloven maar waarom zou de hardwerkende taxichauffeur liegen?

  Je moet diep gezonken zijn om als . Surineds zoiets te doen. Willen ze soms die auto meenemen naar Olland?

  De rechter musu poeroe kka djie deng abanie als ze in de kraag worden gevat. Minimaal 10 jaar gevangenisstraf moeten deze gasten krijgen.


  gemodereerd
 2. Hier klopt er niets van, als de koppel vaak met hem reist, dan
  moet hij toch weten waar deze koppel enigzins logeert ???
  Ik heb een idee dat deze taxi man, deze koppel een loer wil
  draaien en tevens oplichten!!!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Misschien heeft hij deze mensen vaak opgelicht en nu nemen ze wraak.
  De wilde taxichauffeurs in Suriname zijn oplichters/boeven.


  gemodereerd
 4. Dit verhaal kan volgens mij niet kloppen; al ben je een surined koppel waarvan de hersenen door de winters in Nederland zijn aangetast, dan nog ben je nog niet zo gek om een taxichauffeur, die weet waar je woont, te beroven van SRD 1500 (€ 50), terwijl je ook noch weet dat Surinaamse cellenhuizen niet te vergelijken zijn met de vijfsterren-hotels die in Nederland voor gevangenissen doorgaan..


  gemodereerd
 5. Ik denk eerder dat de Taxidriver te diep in de glazen heeft gekeken!! En als het niet zo is, dan had hij lijm gesnoven!!

  Gisteren heb ik nog paar taxichauffeurs vrienden gebeld om te vragen hoe het met hen gaat!! Nou allen klagen( misschien terecht), dat het echt niet goed gaat!! Zij proberen van alles hun hoofd boven water te krijgen!! Dus dan denk ik dat deze man iets probeert!! Ik kan bijna niet geloven, dat er iemand uit NL iemand in SU 1500 srd en zijn auto vervreemd!! terwijl zij elkander goed kenden!! PFFFFFF!! Voor mij is het onmogelijk. MAAARRR!! stel dat het zo is, dan moeten de daders opgepakt worden en dusdanige straf krijgen, waardoor zij in hun van mij mogen doen, zowel van voren als achteren!! Met een bord om hun nek heel Paramaribo rondlopen, dat ik een crimineel uit Nederland ben!! Ik heb een arme hardwerkende bestolen!! En dubbel en dwars de taxi driver vergoeden in alle kosten!!


  gemodereerd
 6. Meestal is het omgekeerd, “luie surinamer berooft hardwerkende SuriNed”. Nu weten ze eindelijk dat niet alle SuriNeds harde werkers zijn en niet allemaal doekoe hebben. Deze komen dus naar Suriname om de hardwerkende taxichauffeurs te beroven.


  gemodereerd
 7. JZwartmans en Henkes , het verhaal van die taxichauffeur slaat nergens op , ze moeten hem eens goed aan de tand voelen , en dat koppel uit Nederland die dus vaker hier komen zijn geen toeristen maar gewone Surinamers die in Nederland wonen en op familie bezoek komen
  die taxichauffeur liegt
  maar als het toch waar is dan is dat koppel allang met die taxi in Europa , en dat is toch hier dichtbij ,( territoire francais )


  gemodereerd
 8. Je hebt je auto vr ze verhuurd en ze hebben het nog niet terug gebracht.
  Hoop dat we ht verhaal van ht koppel horen als ht klopt


  gemodereerd
 9. Geloof er geen snars van!

  Voor €50 al die ellende op je hals halen, terwijl je weet dat je gepakt wordt, zo dom zijn toch alleen de ‘echte’ Surinamers.
  Die vinden €50 heel wat!

  En deze zielige taxi-chauffeur is die dag niet toevallig in het casino geweest?
  Camerabeelden?

  En nu durft hij zijn vrouwtje niet onder ogen te komen.
  Want weer geen inkomsten, zware tijden , geen klanten, tja je moet toch wat verzinnen enz…


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES