donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie64-jarige man al meer dan 7 maanden vermist

64-jarige man al meer dan 7 maanden vermist

-

Does Travel - naar Suriname

De 64-jarige Newienchander Ramdin meer bekend als ‘Iwan’, die sinds zondag 3 april 2022 wordt vermist, is nog steeds niet terecht. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Ramdin is die zondag van huis vertrokken met onbekende bestemming en sedertdien niet huiswaarts gekeerd. Hij zou op die bewuste dag zijn voertuig onbeheerd hebben achtergelaten aan de voet van de Wijdenboschbrug.

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van de Surinaamse politie heeft donderdag 10 november 2022 dit opsporingsbericht van de vermiste man naar buiten gebracht.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645 / 403252, het Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Mijn complimenten aan de politie. Wat een snelle afhandeling van deze zaak. 3 April 2022 vermist en 10 november 2022 de vermissing pas bekendgemaakt.Prachtig. Wat een voortvarendheid.
    Als jullie zo “snel” zijn vinden jullie geen enkele vermiste. Ik zal jullie voordragen voor de orde van de gele ster. Stelletje klootzakken. En dan gaan jullie het ontslag van die 2 zakkenwassers, van wie de ene president van Suriname wil worden aanvechten. Prachtig zeg.
    Jullie zijn en blijven een stelletje luilakken.


    gemodereerd
  2. Hij is ook 1 van hen die opgeofferd zijn door de huidige regering.
    Kijk maar naar de voorgaande


    gemodereerd
  3. Pas na 7 maanden is er een groot zoekactie, ik zou als
    familie lid, alles in het werk stellen om hem te vinden!
    Misschien is de man van de brug gesprongen en zwem
    nu, met de vissen in het Surinaamse rivier rond!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  4. Kwakoe van Helena Christina!! Heel goed geformuleerd!! Na 7 maanden en nu ermee komen!! Pffffff!! Deden de families aan het neuspeuteren soms vraag ik mij af!!


    gemodereerd
  5. Dit is Chan regering. Hij reist liever met zijn vrouw in de business class met het volk geld dan het volk helpen. Ik heb zo een spijt dat ik op deze dikzak heb gestemd. schaam je!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES