vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZwager legt tegenstrijdige verklaring af over dood militair en wordt aangehouden

Zwager legt tegenstrijdige verklaring af over dood militair en wordt aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De 33-jarige Odillie D. die is aangehouden in de zaak waarbij de 34-jarige militair Marvin Paujali dood werd aangetroffen in Suriname, is de zwager van het slachtoffer. D. legde tegenstrijdige verklaringen af en werd als verdachte aangemerkt. Hangende het onderzoek is hij aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) door de politie in verzekering gesteld, meldt het Korps Politie Suriname.

De aangever tevens verdachte Odillie D. deed op zondag 6 november aangifte van beroving middels geweldpleging, waarbij zijn zwager Marvin vanaf dat moment werd vermist op het politiebureau Zanderij. Naar zeggen van Odillie vertoefde hij en Marvin in het Centrum te Zanderij toen zij op een bepaald moment overvallen en beschoten werden door drie manspersonen.

Daarbij zagen zij kans weg te rennen en op een bepaald moment was Marvin die militair van beroep was nergens te vinden. Een zoekactie leverde niet het gewenste resultaat op.

De wetsdienaren van voormeld bureau en andere onderzoekende diensten speelden op donderdagmiddag 10 november in op een melding dat een lijk van een manspersoon langs de weg nabij Matta is gesignaleerd. Bij aankomst op de locatie bleek het om het ontzielde lichaam van de vermiste Marvin te gaan, die voor de helft met de benen in de grond was begraven.

Zijn lijk is positief herkend door familieleden die zich op de locatie bevonden. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast. Het vermoeden bestaat dat er misdrijf in het spel is. De aangever legde tegenstrijdige verklaringen af en werd als verdachte aangemerkt. Hangende het onderzoek is hij aangehouden en na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Het ontzielde lichaam van Marvin is in opdracht van het O.M. ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Nibte
  op school raakte hij ook altijd in de waar. daarom vraag ik vrijspraak voor hem
  Rechter ok,vrijspraak

  neeeh, nu niet deze man heeft geen geld. Hij heeft wel gestoken maar heeft geen steekpenning


  gemodereerd
 2. Dus 6 nov is er op jullie geschoten en wanneer is dat bij de politie gerapporteerd??
  Het lijk is pas 10 nov gevonden. Hadden ze gezopen???


  gemodereerd
 3. debby , wat ben jij een domme lul , er staat geschreven dat O.D. op 6 november aangifte heeft gedaan en dat M.P. vermist wordt
  lezen is moeilijk he


  gemodereerd
 4. Als jullie zo helder, nuchter en neutraal als Nibte waren, zouden jullie hier geen onzin schrijven stellteje bevooroordeelde kakk.rlakk.n.


  gemodereerd
 5. 2 vragen
  1: wie gaat met wiens zus.? Gaat Marvin met de zus van Odillie of gaat Odillie met de zus van Marvin?

  2. Er wordt geborreld. Ze worden overvallen en beschoten. Ze slaan op de vlucht.
  Later wordt het lichaam van Marvin half begraven gevonden, maar er wordt nergens gemeld dat Marvin door kogels gewond was. Waaraan is die Marvin dan gestorven?


  gemodereerd
 6. !! Wat!! Ik heb een beroep gedaan op de Nederlandse artsen, Debby aan te pakken voor haar hersenoperatie!! Als klacht heb ik gegeven. dat haar hersens niet op het juiste plek is!! Dus er wordt er naar gekeken of zij daardoor een beetje goede verstand kan krijgen om wel goed te kunnen gebruiken!! Het volgt!!


  gemodereerd
 7. IK bedoel beroep op de Nederlandse artsen gedaan, welke momenteel in Suriname de hoofden aan het opereren zijn!!


  gemodereerd
 8. @wiep ding jij hebt ook een hersenoperatie nodig je hersen is door en door ziek en je ratelt maar door met je zieke postings niemand durft tegen jouw op wkn met je ratelkop. Freek vonk gebeten op zijn neus door slang in suriname jij hoop ik op je tong. Kanker echte hollandse extreme rat ben jij waar holland heel vol meezit schaam je voor je zieke postings bij alle artikelen word rood paars en val flauw en wordt blauw duivel @wiep ping.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES