dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrie criminelen overvallen vrouw op klaarlichte dag thuis

Drie criminelen overvallen vrouw op klaarlichte dag thuis

-

Does Travel - naar Suriname

Drie criminelen hebben vrijdag op klaarlichte dag een 34-jarige vrouw in haar woning aan de Balgobindweg in Suriname overvallen en beroofd.

De vrouw des huizes W.G., zegt desgevraagd aan Waterkant.Net dat ze aan de achterzijde van haar woning bezig was te koken, toen zij drie mannen vanuit het bosschage op haar zag afkomen.

Ze rende het huis binnen, echter lukte het de criminelen om haar toch vast te pakken. Ze werd in de woning onder bedreiging van een vuistvuurwapen beroofd van 750 USD, 200 Euro, 1.500 SRD en drie mobiele telefoons. Ook sieraden, die ze aan had werden weggerukt.

De daders hebben bijna alle vertrekken doorzocht, maar de slaapkamer hebben ze overhoop gehaald. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

Na de daad verlieten de verdachten de plaats via de achterdeur. De politie van Leiding 9A werd hierover gewaarschuwd, die ter plaatse ging voor onderzoek.

Van de verdachten ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Dit wordt orde van de dag. Onze Juspol minister en de korps deugen niet. Begin een paar van die dieven neer te knallen, dan ga je zien dat ze 2 keer zullen nadenken voordat ze iets willen uithalen.


  gemodereerd
 2. En Amoksi ligt in zijn hangmat, terwijl de criminaliteit in dat land elke dag toeneemt. Het enige wat de leiders in dat land goed kunnen om mensen die voor hun democratische recht opkomen te bedreigen.


  gemodereerd
 3. 2 dingen:
  Nieuwe methode van de Surinaamse boeven. De Surinaamse vrouw is niet meer veilig als ze buiten de woning gaat. Daar wordt ze niet meer beschermd door dievenijzer. Dat weten de boeven intussen en daar is ook de juiste plek om de vrouw te overvallen.
  Dit is het tweede geval binnen korte tijd. De vorige betrof een vrouw die buiten kleren ging ophangen.
  Misschien is dit ook de manier om de boeven uit te schakelen. Leer de Surinaamse vrouwen schieten en geef ze een wapen, die ze bij zich moeten hebben als ze naar buiten gaan.

  Het tweede geval betreft de bevestiging voor en een gedeeltelijke verklaring van de koersdaling van de SRD. ” Bad money always drives out good money “. De meeste mensen schijnen valuta te hebben (sparen en/of op te potten). Het bewijs dat bad money (SRD) wordt omgewisseld in good money (valuta) en deze op te potten.
  Door deze verhoogde vraag naar Valuta zal de koers van de SRD dalen en de waarde van valuta stijgen.
  Dus regering van Suriname: het zijn niet alleen de handelaren die voor de koersdaling van de SRD zorgen, maar ook de Surinamers zelf. Dit veroorzaakt ook de prijsstijging in de winkels.
  Oplossing van dit probleem: Ga meer deviezen verdienen door meer te produceren en te exporteren. Dus: “Exportproductie”.
  Let wel : dit is een van de vele maatregelen om de koers te stabiliseren en niet: de maatregel


  gemodereerd
 4. !! Johnny Bombel!! De politie had eingelijk bij jou moeten komen!! Jij zou hier onmisbaar zijn!! Jou bombel meenemen en in de reet van de daders stoppen en vervolgens aansteken!! Klaar is Kees!!!
  !! WAT!! Ja toch, heb geen andere woorden voor dit soort Parasieten!! Telkens is het zelfde en SU heel erg onveilig maken!
  Niemand voelt zich veilig en zelf als jij je schaduw ziet, moet je omdraaien!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES