zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentMuziekformatie Restless viert 30-jarig bestaan in Hoofddorp

Muziekformatie Restless viert 30-jarig bestaan in Hoofddorp

-

Does Travel - naar Suriname

Muziekformatie Restless bestaat deze maand 30 jaar. Dit zal op zaterdag 19 november gevierd worden in Hoofddorp. Kaarten zijn hier te koop.

“Wij zijn er trots op dit te kunnen behalen mede door de inzet van alle bandleden. De afgelopen 10 jaar hebben wij de band een enorme boost gegeven door ons te richten op besloten feesten en af en toe dansavonden. Mede door dat wij deze richting op zijn gegaan hebben wij de band draaiende kunnen houden”, aldus een woordvoerder.

Restless was en is nu deels nog een familieband. De front bestaat uit Prashant Jiawon, Steven Baitali , Gampie en Aman. De zangers hebben afgelopen jaren verschillende nummers uitgebracht en zijn te beluisteren op Youtube.

“We hebben nog wel het doel om een keer op te treden in Suriname. Restless hoopt met jullie allemaal een keer te feesten. Voor nu zal ons 30 jarig bestaan op 19 november gevierd worden met onze collega’s van Xqlusive, Skillz en Gentle.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES