zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAlerte buurtbewoners houden verdachten met vuurwapens aan

Alerte buurtbewoners houden verdachten met vuurwapens aan

-

Does Travel - naar Suriname

Alerte buurtbewoners van de Brantimakaweg in Suriname hebben woensdagmorgen twee verdachten aangehouden, die bezig waren in te breken in een woning. Bij de aanhouding zijn op beide verdachten twee revolvers met scherpe patronen aangetroffen.

De daders hadden de achterdeur van de desbetreffende woning geforceerd en zijn via die ontstane opening het huis binnengedrongen. Ten tijde van de inbraak was niemand thuis.

De buren, die de verdachten in de woning zagen sloegen alarm en konden beide verdachten aanhouden. Het gaat om de verdachten M.W. (25) en D.M. (27).

Het duo wordt overgedragen aan recherche Paramaribo. Het vermoeden bestaat dat deze mannen dinsdagavond een beroving hebben gepleegd op Noord. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Goed zo. Gelukkig bestaat er nog zoiets al sociale controle en alerte buurtbewoners.
  nu nog de sociale controle op gedrag van burgers…vroeger was het normaal dat je als buurvrouw, de kinderen uit de buurt of gewoon kinderen op straat kon aanspreken op hun gedrag. Nu is er zoveel moreel verval dat je dat niet meer durft….de kinderen schelden je uit, sterker nog, ze steken of schieten je EN hun ouders komen zich ook als varkens gedragen want je mag hun kind niets zeggen. En precies daar gaat het fout! kinderen mogen van alles en ouders treden niet op. “Ie no moes taigie mi tjing neks want a no joe mek ing en a no joe e gie ing njang”…maar wanneer deze kinderen ontsporen en hun ouders HEL geven, zijn het deze zelfde ouders die bij 1 voor 12 of meneer Ganesh krokodillen tranen komen huilen en met hun zieligste gezicht hulp vragen van de gemeenschap en de regering. Teveel ouders in Suriname die hun kinderen alleen voeding geven maar geen OPvoeding


  gemodereerd
 2. Alvorens ze werden overgedragen aan de politie eerst een toepasselijke “behandeling” geven met brantimakka.


  gemodereerd
 3. De buren hadden deze kloothommel eerst de tering moeten
  slaan en dan de politie bellen. Gewoon collectief slaan tot ze
  kreupel zijn, dan kunnen ze ook niet meer terug. ”Tenminste
  niet hetzelfde avond”.(Saka saka dagu, sréfi habi moro
  verstang jongu !!!!!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES