zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWeer gewapende overval op supermarkt annex woning Indira Gandhiweg

Weer gewapende overval op supermarkt annex woning Indira Gandhiweg

-

Does Travel - naar Suriname

Vier criminelen hebben dinsdagavond rond 22.15u een gewapende overval gepleegd op een supermarkt annex woning aan de Indira Gandhiweg in Suriname.

Volgens de Chinese winkelier was hij samen met zijn vrouw in de winkel aanwezig toen vier mannen de winkel binnen stormden en het echtpaar onder schot hielden. Onder bedreiging maakten ze de dagopbrengst, een mobiele telefoon en persoonlijke spullen buit.

Volgens de winkelier werden hij en zijn vrouw mishandeld door de verdachten. Na hun daad verlieten de rovers de plaats met een gereedstaand voertuig.

De politie van De Nieuwe Grond werd hierover gealarmeerd, die ter plaatse ging voor onderzoek.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Een paar dagen terug werd ook al een Chinese winkelier overvallen:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Misschien een idee Henkes om eens bij te houden hoe vaak je leest dat een bepaalde bevolkingsgroep overvallen pleegt. Je geilt toch zo op bevolkingsgroepen, je mist het als het niet word vermeldt.
  Er wordt niet hard genoeg opgetreden tegen deze gasten. kap kap kap hun armen en benen


  gemodereerd
 2. Als ze niet meer illegaal naar goud mochten mijnen,zouden ze naar de stad komen om te roven.Maar hun woord lijkt niets waard.Ze mijnen illegaal en komen naar de stad om te roven.Erg bedorven genen hebben ze.


  gemodereerd
 3. Dat de Chinezen nagenoeg altijd slachtoffer zijn van deze gewapende rovers is inherent aan het feit dat 95% van alle winkels beheerd worden door Chinezen.
  Dat de Chinezen niet bewapend mogen worden is inherent aan het feit dat de bevolkingssoort die de overvallen plegen beschermd worden en nog beter dan beschermde diersoorten.
  Plaats ze op een lijst van onbeschermde criminelen, want ze worden beschermd in Suriname, zodat ze afgeknald kunnen worden als overtollig en schadelijk voor de samenleving en milieu


  gemodereerd
 4. Het wordt de hoogste tijd dat Chinese winkeliers extra beveiligingsmaatregelen nemen. Te denken aan, aanschaf vuurwapens, deuren die met een wenk automatisch dichtgaan zodat dergelijke ratten in de val zitten komen te zitten. Uiteraard in verbinding met een beveiligingsbedrijf waar dan een alarmsignaal afgaat.
  Uiteraard mogen alle Chinezen van mij ook terug naar hun land. Het land is- en blijft een failled state, in alle opzichten.
  Sinds didibrie van het toneel is verdwenen, lijkt er anarchie te heersen in Surbabwe.
  Ook is meer dan 90% van de wapens uit zijn munitiedepot bij criminelen terecht gekomen.
  Daarnaast is het ook steeds dezelfde groep die zorgt onveiligheid en terreur.


  gemodereerd
 5. Als de politie dag in dag uit niks kan doen tegen de rovers zou de regering alvast kunnen starten met het verstrekken van een wapenvergunning aan alle Chinese winkeliers.
  Daarnaast is het wenselijk een fonds op te richten waar crimineel verkregen geld wordt gestort. Slachtoffers zouden uit dit fonds geholpen moeten worden met trauma verwerking en vergoeding van geleden schade.


  gemodereerd
 6. Straks nemen de Chinezen nog meer het recht in eigen hand.
  Want ze worden mishandeld
  Schiet ze neer dan zijn we verlost van het kwaad


  gemodereerd
 7. Moet je empathie tonen voor ondernemers die alleen maar rommel importeren en verkopen, misschien!
  In de Nederland beschermen ondernemers en burgers zichzelf tegen boeven, omdat de politie het erg druk heeft met die 12 en 14 jarige gangsters.

  Dit snap ik dus niet;
  Als je investeert in veiligheid, zit je binnen “een wip en een zucht “ in de slappe was.

  Containers met;
  Alarmsystemen voor bedrijven en privégebruik
  Ringtones voor privégebruik
  Pepperspray voor vrouwen
  Tasers voor de popo.
  Camera’s voor de Overheid en privégebruik
  Dashcams voor de popo en privégebruik
  Voor de mofina; flaconnetje gevuld met adjuma en azijn.
  Werkt het niet, dan maar guns.

  De hele dag zitten ze op fakebook, maar niemand die eraan denkt om bovengenoemde spullen te importeren. Desnoods wegwerp van Alie baba.


  gemodereerd
 8. De rovers hebben vrijspel omdat de politiemedewerkers zelf de regels overtreden en uitspraken van het O. M. en hogerhand negeren. Ze lopen liever achter Atompai, Hellings, Gentle en Eijck, de 4 oproerkraaiers aan dan dat ze veiligheid bieden aan het volk. Als het land overgeleverd is aan zulke figuren dan is het heel triest gesteld met onze swietie Sranan. Als er nog betrouwbare en verstandige politiemannen zijn dan moeten ze nu de ogen van hun maten openen en erop wijzen dat deze 4 vrienden voor zich zelf bezig zijn en niet voor hun.


  gemodereerd
 9. Hopelijk dat door de acties van de politiebond misdrijven zoals deze niet de kop op zullen steken.


  gemodereerd
 10. @Boesskowtoe,

  De Chinezen kunnen zich het best beveiligen door hun spullen tegen inkoopprijs te verkopen.
  Als ze een beetje letten op de kleintjes zoals Albert Heijn vroeger deed, dan worden ze vast met respect behandeld.


  gemodereerd
 11. De chinezn zouden mischien anders behandeld worden als ze niet de reden wardn dst burgers een tijdje terug werden mishandeld door de politie en opgesloten omdat hun vrouwen uit frustraties door de dagelijkse ruzies hun frustraties sfreageren op burgersen waneer die van zich afbijten worden aangevallen door de hele groep aanwezige chinezen waartegen zij zich uiteraard gaan verdedigen en dus komt meneer de agent aangestormd om zijn kleine geit te verdienen nadat omoe snesie ze gebeld heeft.. dit was een tijdje terug een dagelijks iets van de chinezen . Zal je enkelen horen zeggen die chinezen zijnniet gek om zomaaar ruzie te zoeken. Wel dan zijn de jongens dan maar gek om ze te mishandelen.na ze beroofd te hebben.tis actie reactiekarma is a bitch


  gemodereerd
 12. @josip
  Wat voor een onzin loop je hier te schrijven? Het staat in een vrije economie vrij om je prijs zelf te bepalen.


  gemodereerd
 13. of het nu een chineze ondernemer is of een niet chineze ondernemer is , als ze opgepakt worden direct opruimen die hap een spuitje is genoeg


  gemodereerd
 14. Doodstraf is de remedie voor dit land wat sterk devalueerd in alle opzichten. Doofstraf tegen moord, verkrachting, roof en corruptie.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES