maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOverleden automobilist (22) had geen rijbewijs en reed hard

Overleden automobilist (22) had geen rijbewijs en reed hard

-

Does Travel - naar Suriname

De jongeman die maandagavond om het leven kwam nadat hij tegen een schutting knalde aan de Johannes Mungrastraat in Suriname, is de 22-jarige Yash Mangre. Volgens de Surinaamse krant Times of Suriname beschikte de man niet over een rijbewijs en reed hij met hoge snelheid.

Dat de man niet over een rijbewijs zou beschikken staat niet in het officiële politiebericht over het verkeersongeval. De redactie van Waterkant.Net nam tot twee keer toe contact op met politiewoordvoerder Milton Bisschop, maar die toonde niet het fatsoen om te reageren op een simpele vraag hierover.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg op maandagavond 7 november een melding van een eenzijdig verkeersongeval aan bovengenoemde weg en deed de locatie aan voor onderzoek. Volgens de politie reed de 22-jarige autobestuurder met twee mede-inzittenden over de Johannes Mungrastraat, komende vanuit de richting van de Kolonistenweg en gaande richting de Hendrikstraat.

Door tot nog toe onbekende reden verloor de Yash ter hoogte van een winkel de controle over de besturing van het voertuig. Hij kwam daarbij tegen een schutting aan met voor de bestuurder het noodlottige gevolg. Een arts stelde officieel de dood van de automobilist vast.

De twee mede-inzittenden waren niet aanspreekbaar en werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het ontzielde lichaam van Yash is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslaggenomen. Ook het voertuig is hangende het onderzoek in beslaggenomen.

Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Het risico dat hij nam om met hoge snelheid te rijden heeft tot zijn dood geleid. De inzittenden mogen van geluk spreken dat zij het ongeval overleefd hebben.
  Voor de nabestaanden is het verschrikkelijk om op zo een jonge leeftijd afscheid te moeten nemen van hun zoon, oom, neef
  Sterkte.


  gemodereerd
 2. Deze eikel had geen rijbewijs hoe, en van wie is dan de auto ?
  Als de auto van iemand anders is, is deze persoon volgens de
  wet strafbaar! Omdat hij/ zij weet, dat de bestuurder niet in het
  bezit heeft, van een nep Su rijbewijs. Gelukkig zijn, zijn passagiers niet dood! Van die droplul vind ik het niet erg, want
  het kan ook iemand anders met een nep Su rijbewijs ook overkomen. Nogmaals beste stuurlui van Su, past je aan aan de situatie, ga niet racen. Het is nergens voor nodig, ga eerder
  van huis, en ga nou niet stoer doen in het verkeer!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Hoe weten we dat de mede-inzittenden blij mogen zijn dat ze niet dood zijn? Ze waren na het ongeluk niet aanspreekbaar. Als ze de rest van hun leven als een kasplantje moeten doorbrengen, was het misschien beter voor hen als ze ook op slag dood waren geweest. Waarom.denken de meeste Surinamers, die immers geloven in een leven na de dood (bij voirkeur in de hemel) dat doodgaan het ergste is wat een mens kan overkomen?


  gemodereerd
 4. In het vervolg hardere maatregelen tegen personen die zonder een geldig rijbewijs deelnemen aan het verkeer. Ze “rotzooien” er maar op los (zie mijn posting elders m.b.t “rotzooien” in su.


  gemodereerd
 5. Edit:”Als de auto van iemand anders is, is deze persoon volgens de
  wet strafbaar!”

  -Niet als het joyriding betreft!


  gemodereerd
 6. Hij hft geen rijbewijs, reed hard. Wat willen ze nog meer als reden?? Dat hij zich als een idioot gedroeg.
  Vreselijke aanrijdingen. Auto’s vliegen in brand, andeten slaan andeten de goot in. Wat gebeurt er in Su??


  gemodereerd
 7. Helemaal geen medelijden. Als je ekte mang wil spelen zonder rijbewijs en zonder rijervaring, dan ga je zeker morsdood. Eigen schuld dikke dood.


  gemodereerd
 8. Gelukkig heeft hij niemand anders hun leven ingekort. maar alleen zichzelf opgeruimd.opgeruimd staat netjes. Hij is verlost van alle problemen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES