woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMeisje (7) door steen bij oog geraakt tijdens vechtpartij op school

Meisje (7) door steen bij oog geraakt tijdens vechtpartij op school

-

Does Travel - naar Suriname

Moeder Abigail zit met de handen in het haar, omdat haar 7-jarige dochter E.J. op dinsdag 1 november bijna blind is geworden door twee vechtende scholieren. Een van de leerlingen gooide tijdens de vechtpartij een steen op de andere, die haar dochter raakte. Dit gebeurde op de Pater van de Pluym school in Suriname.

“Mijn dochter kan niet meer zo goed zien”, aldus de moeder. Het meisje zit in de tweede klas. Ze was op die dag naar school. In de pauze brak er een vechtpartij tussen twee jongens, waarbij een van hen een steen pakte en die in de richting van de andere gooide. Deze raakte per ongeluk het onschuldig kind, ter hoogte van haar rechteroog.

Volgens de moeder heeft het schoolhoofd nimmer de politie ingeschakeld of initiatief genomen om het kind naar de poli te brengen. “Wij moesten ons kind zelf naar de poli brengen waar ze zeven hechtingen heeft gehad. Daarna is mijn man naar de politie van Brownsweg gestapt om aangifte te doen, maar er is helaas niets met de zaak gedaan”, legde de moeder uit.

Abigail zegt dat zij voor medisch onderzoek en vervoer van Brownsweg naar Paramaribo in totaal 1.300 SRD heeft uitgegeven. Morgen, donderdag 10 november moet haar dochter wederom naar het Academisch Ziekenhuis brengen, want het kind ziet niet zo goed met haar rechteroog.

De moeder keurt de handelingen van het schoolhoofd en van de politie af, omdat ze niet adequaat hebben optreden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Schandalig
    ER zijn nogal wat figuren totaal niet capabel. Schoolhoofd natuurlijk, leraar van dit kindje,
    politie, maar die hebben het te druk met zeer belangrijke zaken zoals ontslag van hun leidinggevenden


    gemodereerd
  2. Net als gentle en hellings het schoolhoofd ontslaan..ik snap de fucking jeugd niet meer maar ja …wie zijn hun voorbeelden??? De zogenaamde gangsters van het land. Dhr. V Trikt geeft gelijk …er moet een ministerie van NORMEN EN WAARDEN komen en snelllllll ook


    gemodereerd
  3. Het niet optreden van het schoolhoofd is zeer laakbaar en de politie bakt het nog bruiner door de andere kant op te kijken.

    Er is een meisje van 7 jaar bijna blind geworden bij een vechtpartij tussen 2 jongens en skotoe doet geen KKA.


    gemodereerd
  4. heel erg mevrouw , maar dit komt omdat de politie aan het staken is en zeker die paarse rotte appel politie heeft het schijt aan het volk
    en die paarse schoolhoofd moet per direct ontslagen worden , en hij moet uw kosten die u maakt voor uw dochter betalen , echt paars blijft rotzooi


    gemodereerd
  5. Aan de moeder zeg ik “zoek je recht”. Laat het er niet bij zitten. Waardeloos schoolhoofd en lakse politieagentjes (als het verhaal klopt en daar ga ik vanuit). Lagere school kinderen en nu al hard op weg crimineel te worden. Potentiële moordenaars, deze jonge stenen gooiende scholieren.


    gemodereerd
  6. Het is tijd voor heropvoedingskampen in Surbabwe!
    Want, zonder beleid gaat een volk verloren…


    gemodereerd
  7. De kinderen warn verzekerd op school. Hoe kan het dat deze ouders moeten zorgen voor de kosten??
    De regering neemt vliegtuig en hely alsof ze bussen, laten ze opdraaien voor de kosten.
    Ramcharan s 1 van de breinen achter recu roof, haal het geld daar. Waardeloodste regering die Su ooit hft gekend. Rovers en schurken.


    gemodereerd
  8. Wat is dit allemaal voor een ”Bulshit” moet de politie dan
    op de scholen bivakkeren ??? Kinderen vechten altijd tijdens en
    na de schooltijd. Wat kan en moet de leerkrachten gaan doen
    dan? Ik weet dat de politie van Su laks zijn, maar om alles op hun bord te plaatsen, is in mijn inziens onterecht. Het enigste
    wat ik niet begrijp is dit: waar zijn de juffen en de meesters, tijdens de pauze dan??? Ze kunnen toch buiten hun (boterham
    of wat dan ook) buiten nuttigen ???? En tegelijk op de kinderen letten ???? ”Toen ik op de lagere school zat gebeurde dat wel”
    Maar dat was een andere tijd, toen was Su een paradijs. Nu
    is Su na Nederland, een 2e Narco Staat. Je kan zelfs President
    worden, ondanks dat je zoveel op je kerfstok hebt!

    Sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  9. Moen, de hr. van Trikt en zijn moeder weten niet wat de woorden normen en waarden betekenen. Hoe konden ze anders hoge posten aanvaarden in het cabinet van een massa moordenaar? En toen van Trikt op zijn hoge post zat, begon hij meteen te graaien in de Staatskas en zijn steeds weer raaskallende moeder beweert met droge ogen dat hij zo onschuldig als een pasgeboren lammetje is. Deze familie zou de eventuele post van minister van normen en waarden zeker niet mogen bekleden, want dan waren we als land pas echt de lxl.


    gemodereerd
  10. De kinderen zijn toch verzekerd dus ik snap het schoolhoofd niet.
    Maar niemand wilt zn vervoer uitgeven om een goede daad te doen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES