zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDNA-lid Edward Belfort hint op gewapende machtsovername in Suriname

DNA-lid Edward Belfort hint op gewapende machtsovername in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Ook DNA-lid Edward Belfort heeft gisteren van zich laten horen, tijdens de actie van de politiebond bij het parlementsgebouw. Opmerkelijk genoeg hintte de democratisch gekozen parlementariër op een gewapende machtsovername in Suriname.

Voor de camera stelde Belfort namelijk dat de twee grondwettelijk gewapende machten, te weten de politie en het leger, in beraad zijn. “Één is al hier en de andere is in aantocht” zei hij. Dat betekent volgens Belfort dat president Santokhi in feite al met één been uit het ambt is gelicht.

Als hij zo door wil gaan, gaat hij straks zien dat hij uit het ambt zal worden gelicht!“, aldus Belfort dreigend.

De uitspraken van Belfort, die in 2020 president van Suriname wilde worden, hebben vele wenkbrauwen doen fronsen en passen niet in een democratie, vinden velen.

Het fragment is hier te zien:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

30 REACTIES
 1. Thuis thuis bij hem gaat het zo, dan bedreigt hij zijn moeder, zijn vrouw en zijn kinderen. daar maakt het indruk. hier is het niet meer dan een natte scheet
  Wegwezen knul terug in je hok


  gemodereerd
 2. Enkele maanden terug heeft de heer Brielle van de ABOP en voormalig lid van de Jungle Commando in een interview een aantal schokkende onthullingen gedaan over Belfort. Brielle zei toen dat hij meer zaken over Belfort naar buiten zou brengen. Het viel mij op dat Belfort die heel assertief is, geen reactie heeft gegeven. Kennelijk is hij bang dat Brielle anders meer zaken gaat onthullen. Het is bekend dat de 2 politiecommissarissen die onland met honderden kilo cocaïne is gepakt door Belfort was benoemd. In het politie korps zitten heel veel criminelen die door Belfort zijn benoemd. Kortom Suriname wordt in de greep gehouden door criminelen die hand en hand-en-spandiensten verlenen aan de grote drugsbaronnen. Deze groep wil Santokhi zo snel mogelijk weg hebben.


  gemodereerd
 3. Belfort, Als hij zo door wil gaan, gaat hij straks zien dat hij uit het ambt zal worden gelicht!“, aldus Belfort dreigend.

  Belfort onderschat de macht vh Surinaamse Volk, de kracht van Frankrijk/ Frans-Guyana NAVO, Nederland/NAVO, Brazilië, USA/Navy Seals, India.

  Wat het Surinaamse Volk heeft meegemaakt in de jaren vanaf 25 Februari 1980, was eens, maar nooit weer.

  Mik Den Kon We Wakti Den

  Niet alleen Gentle en Hellings gaan het veld moeten ruimen, ook dam gambiet ea die denken dat ze naar de macht gaan grijpen.

  Suriname wordt door de CIA ea inlichtingen diensten goed in de gaten gehouden. Chan hoeft maar een yell/gil te geven en de jongens van Wees Paraat zijn in Suriname. De hoogste tijd van grote schoonmaak en dat al dat gespuis voor goed wordt uitgeschakeld.

  De Minister van Justitie en Politie en de minister van Defensie moeten nu hun tanden laten zien.

  Ook zijne excellentie president Chandrikaperkash Santokhi moet de bevriende landen op de hoogte stellen dat het onrustig wordt in Suriname en dat hij steun van hen verwacht.

  De criminelen moeten diep in het stof bijten en na de acties van het buitenland zullen ze ook nooit meer opstaan. Den eyes o tapu voor de rest van hun leven. Hierdoor zal de orde, rust en veiligheid van Suriname voor altijd stand houden.


  gemodereerd
 4. belfort moet geen toegang krijgen tot de DNA, veroorzaakt onrust in de maatschappij, het beste is dat belfort moet zo snel mogelijk wordt opgesloten in SB.


  gemodereerd
 5. Een gewapende machtsovername in SU zal de relatie Nederland-SU tot op het bot doen verkillen!!!!!!!!


  gemodereerd
 6. Kunnen ze hem niet gelijk opsluiten, is toch een verkapte bedreiging.We willen toch geen Afrikaanse toestanden dat iedere hersenloze egotripper denkt dat hij het beter zal doen😱


  gemodereerd
 7. Zolang deze soort mensen( dieren) als Atompai in suriname wonen komt er nooit goed met ons land. Deze mensen kunnen in vrijheid wonen. Chan stuur al deze figuren naar huis en laat militaire hun taak overnemen.


  gemodereerd
 8. Laten we het niet hopen.
  Suriname kan dit echt niet hebben.
  Weer in isolement belanden, uitgesloten worden.
  Natuurlijk Chan voert een wanbeleid uit, maar vergeten jullie niet dat het een wereldwijde crisis is.
  Hier in Nederland is alles duur geworden.
  Voedselbanken kunnen de vraag niet aan.
  Je hebt winkels waar je gratis kleding, maandverband enz, kan afhalen.
  In een rijk land als Nederland!!
  Dus watch out. Doe alles democraties, schrijf desnoods nieuwe verkiezingen uit.

  Hellings, Gentle ga de geschiedenis niet in als veroorzaker van een humanitaire ramp.
  Laat het gezond verstand prevaleren.
  Me begie oenoe.


  gemodereerd
 9. Keneth, opgelucht zeker dat je niet tussen de ‘dieren’ hoeft te wonen! Wat een …..👍


  gemodereerd
 10. ‘Tigri Barba abi tumsi furu krási ini en bal’, daarom vertelt hij een heleboel verzonnen onzin.


  gemodereerd
 11. Als hij straks wordt opgepakt, dan zal het ook een actie van de VHP zijn.
  Dat zowel hij als de 2 valse idioten die weigeren te snappen dat ze een verantwoordelijkheid hebben. Als je daar niet aan voldoet, dan heeft het gevolgen.
  Als je dat niet kan begrijpen, dan is er een reden temeer om je te ontslaan.


  gemodereerd
 12. Ik keur de uitspraak van de heer Belfort af. Maar de regering moet ook met respect omgaan met het leger en de politie. Zij mogen gebruik maken van hun democratische recht om te protesteren. Niets mis mee. Minister Mathoera ruikt de lont ook al en heeft haar toon richting de militaire vakbond gematigd. Dat zou de president ook met het ontslag van beide heren moeten doen. Ik zou deze heren een reprimande geven voor het gebruik van dienstvoertuigen. Voor de rest is er niets aan de hand. Geen politieke rancune tegen deze twee heren.


  gemodereerd
 13. Bellie wil opperbevel worden…wat n komedie toch in su. Brigadegeneraal Tigribarba… carnaval begint vroeg dit jsar…


  gemodereerd
 14. Watch your words and watch your health. You seem confused. You have lost directions and your mind.

  Godfather is wachting and waiting for jou.


  gemodereerd
 15. Hij bedoelt de beveiliging van bullshit Bouta !

  Want is dit het voltallige politie korps ?
  Is dit onze Surinaamse politie macht ? Dan is het logisch waarom criminaliteit toeneemt en barbaarser wordt !

  Dat aanhangsel van Atompai en Belfort lijkt maar een klein deel van justitie en defensie een veel kleinere groep dan de nationale garde, de nationalisten en patriotten die onze Suriname ten alle tijden zullen verdedigen !

  Dus Belfort and clan sodemieter op ! Jullie zijn een last voor Suriname.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 16. BEL- FORT ZEELANDIA WIL JE HET MOOIE SURINAME ECHT TERUG NAAR DE JAREN TACHTIG.!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  gemodereerd
 17. mensen die belfort heeft zeker dit wat nu gaande is op poten gezet , deze landverrader heeft altijd witte oordopjes in , zodat hij de opdrachten die ddb geeft gaat uitvoeren , maar hij maakt een grote fout , de vp zal hem deze keer niet steunen , en misschien wordt zijn mond gesnoerd voor eeuwig en dan worden zijn oordopjes zwart


  gemodereerd
 18. belfort de landverrader heeft dit zeker op poten gezet , hij wil president worden, waarvan , en met zijn hint laat hij zien dat zijn gestolen geld tussen 2012-2015 nu op is en hij weer wil graaien uit de pot , bellie het is over en uit voor jou , je gaat in de goot en de straathonden zullen niet delen


  gemodereerd
 19. Dus de politie plant deze acties op het moment dat de president uitlandig is.
  Het heeft wel iets van een staatsgreep in zich.
  Belfort stimuleert de militairen om mee te doen.
  Straks krijgen ze Brunswijk nog mee.


  gemodereerd
 20. Straatschoffie Belfort laat weer van zich horen en doet daarbij zeer gevaarlijke, staatsondermijnende uitspraken.
  Onbegrijpelijk dat dergelijke figuren, waarvan meer dan duidelijk is dat ze een dubbele agenda hebben, immers het is geen geheim dat ze criminelen faciliteren, in de volksvertegenwoordiging zitten. Dit kan alleen in Surbabwe.
  Deze figuren zijn een schande voor land en volk.


  gemodereerd
 21. Belfort: even jouw verstand gebruiken. Wie wilt gewapenderhand het failliete Suriname overnemen? Alleen iemand die dommer is dan het achtereind van een koe. Je haalt hele grote problemen op de hals als je dit doet en Bouterse heeft reeds bewezen dat een staatsgreep alleen maar meer ellende veroorzaakt voor de couppleger, die hij nog minder zal kunnen oplossen. Wacht toch tot de oliedollars het land binnenvloeien voordat je dit doet. Los van de vraag wat die andere landen gaan doen wanneer jij hun oliebelangen in gevaar brengt. Dus stop met deze stomme uitlatingen. Volgens mij heb je veel boter op je kop. Ik zou nagaan welke politieagenten in jouw periode als minister van Justitie zijn benoemd (Poenie Atompai?)


  gemodereerd
 22. Het ontslag is terecht, het heeft te lang geduurd. Deze 2 criminelen bedreigen en krijgen ook hun zin , de slappe bananen republiek regering kijkt toe, heeft geen enkele daadkracht. De rest van de criminele leden als ze hun werk niet doen ook ontslaan .Zelfs de rekruten worden er bij gehaald, wat een toneel stuk.
  Wat mij ieder keer opvalt is dat deze zwarte pakkettenvolk altijd de VHP de schuld geven van alles. Zoals Etnel bij de diefstal van een stier door haar zoon ook de vhp de schuld gaf. Deze 2 politie bond criminelen worden ondersteunt door de rest van de criminele leden. Nu hebben ze genoeg tijd om verder gaan met hun illegale huizen project en de leden bestelen. Of ze kunnen cassave gaan planten in Marowijne.


  gemodereerd
 23. In een democratische rechtstaat wordt DNA-lid Belfort door de regering op het matje geroepen en volgt hieruit eventueel een gerechtelijk onderzoek naar de uitspraken die hij in het openbaar heeft gedaan.
  Wat die Poeni Anompai betreft zal die dezelfde behandeling moeten krijgen als zijn twee genoemde collega’s, namelijk wegen opruiing van de samenleving, ontslag op staande voet.
  Deze mensen hebben duidelijk een andere agenda en zijn niet bezig voor het volk. Wat mij betreft mag er een grootschalig onderzoek gestart worden naar de handelingen van deze mensen. Ik schat zomaar in dat zo’n onderzoek zomaar zo onthullende zaken die normaal gesproken het daglicht niet kunnen zien zal onthullen.
  Overigens waren die zelfde Hellings en Gentle al tijdens hun acties er zich al van bewust (en hebben zich hierover ook op beeld uitgesproken) dat ze mede door hun acties ontslagen zouden kunnen worden, dus what the F hebben we het hier nog over…


  gemodereerd
 24. In een democratische rechtstaat wordt DNA-lid Belfort door de regering op het matje geroepen en volgt hieruit eventueel een gerechtelijk onderzoek naar de uitspraken die hij in het openbaar heeft gedaan.
  Wat die Poeni Anompai betreft zal die dezelfde behandeling moeten krijgen als zijn twee genoemde collega’s, namelijk wegens opruiing van de samenleving, ontslag op staande voet.
  Deze mensen hebben duidelijk een andere agenda en zijn niet bezig voor het volk. Is ook overduidelijk gebleken tijdens hun vorige acties waarbij ze zogenaamd namens het volk op straat gingen. Ze zijn toen ook al door de samenleving ontmaskerd.
  Wat mij betreft mag er een grootschalig onderzoek gestart worden naar de handelingen van deze mensen. Ik schat zomaar in dat zo’n onderzoek zomaar zo onthullende zaken die normaal gesproken het daglicht niet kunnen zien zal onthullen.
  Overigens waren die zelfde Hellings en Gentle al tijdens hun acties er zich al van bewust (en hebben zich hierover ook op beeld uitgesproken) dat ze mede door hun acties ontslagen zouden kunnen worden, dus what the F hebben we het hier nog over…


  gemodereerd
 25. Deze proletariërs hebben een cumulatief IQ van een schoenmaat.
  Deze idioten zijn in opdracht van de moordenaar naar het assemblee gebouw gestuurd om onrust te stoken. Belfort de grootste hypocriet is afgedankt en bedreigd de regering in het bijzijn van camera’s dit is een strafbare feit !!!!!!! Hij is ook racistisch bezig dat is heel erg evident.
  Het is een feit dat met een bepaalde groep het nooit gaat lukken om een land op te bouwen.
  Kijk maar wereldwijd, geef je ogen goed de kost !!!!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES