vrijdag, mei 31, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDakplaten van diverse panden weggewaaid door harde rukwinden

Dakplaten van diverse panden weggewaaid door harde rukwinden

-

Does Travel - naar Suriname

Aan de Loefbeeklaan in Suriname zijn dinsdagmiddag dakplaten van het dak van een woning weggerukt. Dit gebeurde tijdens sterke rukwinden.

Van één woning zijn meerdere dakplaten weggerukt. De Surinaamse brandweer werd ingeschakeld om assistentie te verlenen. Vernomen wordt dat er daarna meerdere meldingen bij de politie en brandweer binnenkwamen.

Niemand raakte gewond. Door de weggewaaide platen ontstond er waterschade aan de panden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. KNAP dat we nu weten dat er ergens in Suriname ene Loefbeeklaan voorkomt. Het zou nog mooier zijn als ons ook verteld werd dat die laan, met de mooie Nederlandse naam, in Nieuw Nickerie, Kwamalasamutu, Moengo, Albina, Paramaribo of DOMburg ligt.


  gemodereerd
 2. Ja, de gevolgen van de klimaatsveranderingen, die ik sedert 1990 in de Alpen had vastgesteld, maar toen geloofde niemand mij. Hoe? De eeuwige sneeuwgrens- mij op school geleerd- lag op 2.000 meter hoog. In 1970 heb ik met eigen ogen vastgesteld dat dat klopte; In 1990 heb ik met eigen ogen vastgesteld dat die eeuwige sneeuwgrens was opgeklommen naar 4.000 meter. Nu zijn we 30 jaar verder en het sluipend gevaar wordt steeds erger. Straks is het niet meer te bedwingen.


  gemodereerd
 3. Loefbeeklaan in Paramaribo – Suriname loopt evenwijdig aan de Brokopondolaan en kruist de Franchepanestraat komt uit op de Mochalaan in het noorden en de Altonalaan in het zuiden (Zorg En Hoop), Paramaribo – West.

  Google Earth


  gemodereerd
 4. @Kwakoe van Hel…,

  Elke 12.000 jaar draaien de magnetische polen van de aarde om en krijg je temperatuur verschillen. Opwarming en afkoeling. Het heeft niets te maken met menselijke activiteiten.
  Het is een cyclische natuurverschijnsel.
  Ook al stopt men 1000 triljoen dollars in klimaatmaatregelen, het zal niets baten, behalve dat de mensen het geld moeten opbrengen dmv klimaatbelastingen en aan de bedelstaf zullen geraken, wat nu al zichtbaar is.
  Vergis je niet in een ding: in bepaalde elite kringen heeft (rondom Klaus Schwab van de komende wereldregering) het idee post gevat dat indien 90% van de mensheid verdwijnt, de opwarming zal ophouden, want de industrie zal dan ook minstens 70% minder produceren, dus ook veel minder gassen uitstoten.
  Hoe reduceer je de mensheid?
  Ik denk dat je die maatregelen daarvoor intussen wel kent.


  gemodereerd
 5. Duidelijk klimaatverandering…..het sneeuwt meer dan normaal in Europa. Voorlopig geen sneeuwgrens.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES