woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitiebond verplaatst ALV naar parlementsgebouw; wil onderhandelen met regering

Politiebond verplaatst ALV naar parlementsgebouw; wil onderhandelen met regering

-

Does Travel - naar Suriname

De Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Surinaamse Politiebond (SPB) is zojuist geschorst. Besloten is om in beraad te gaan en de ALV te verplaatsen naar het gebouw van De Nationale AssembleƩ in Suriname.

De bond wil hiermee aandacht vragen voor het ontslag van inspecteurs Gentle en Hellings en met de Surinaamse regering onderhandelen. De politie gaat onmiddellijk in beraad, omdat men in onderhandeling is met de regering.

Dit geldt niet voor de basis politie, het Regio Bijstandsteam (RBT) en de Motor Surveillance Dienst (MSD). Komt men er niet uit dat blijft men in beraad tot er een oplossing is.

De bond is verder niet bereid om mee te doen aan de oefeningen voor de Srefidensi parade.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. De bond is verder niet bereid om mee te doen aan de oefeningen voor de Srefidensi parade.
  =========
  Heel goed om niet mee te doen aan dat poppenkast gedoe. Laat Chan zich met de poppenkast spelletjes bezig houden en de politie met de criminaliteitsbestrijding. De hele show van de president en vice-president begin ik behoorlijk irritant te vinden.


  gemodereerd
 2. Allemaal ontslaan en naar huis sturen. Nog enkele onruststokers binnen het politieapparaat ontslaan en de rust keert voorgoed terug.

  Laat ze maar thuis gaan demonstreren.

  ddb liet scherpscherpschutters op gebouwen rondom het Onafhankelijkheidsplein in paraatheid brengen en gereed om op zijn bevel te schieten op demonstranten. Het Onafhankelijkheidsplein werd met hekken omsloten en er moest een vergunning worden aangevraagd bij de DC van Paramaribo.

  Ook niet in de buurt van het DNA-gebouw laten komen om de openbare orde, rust en veiligheid daar in groot gevaar te brengen.


  gemodereerd
 3. SU omdopen in crimineelland! Met dit soort klootzakken heeft zelfs GOD het land verlaten!! Kijk naar Afrika in zijn algemeen!! Het is maar 1 soort!!! Het komt nooit goed!! Maar ik hoop van harte dat, het wel goed komt. Ma da mi de moro en furu s’ma leki mi!! Alwaar Raziale volkeren zitten en nog 1 van die roverskleur, boi da wan waha haaaa!1 never ne go bung!! denk a tori!!

  Denk a tori!! en a no bung sani!!


  gemodereerd
 4. IK hoop dat deze keer bouta komt en alle Surinamers in Atl. oceaan laat zwemmen!! Jaaaaa hij is goed!! Na 5 jaren is Suriname 500 meter onder water!! dan zal ik horen Chan red mij aub!! dan zijn de boefies allang het land uit!! zoals de ratten op een bootje!!


  gemodereerd
 5. !! Passant!! Yu na mi Mang!! heel goed gezegd!! Ik zou een stapje verder zetten met o.a. salaris stop zetten en mek a go plani casaba naga bana!!


  gemodereerd
 6. Goed zo. Het dictatuur van de VHP moet stoppen.
  We schelden de politie uit maar ze hebben niet eens uitrusting en ook geen wagenpark. Soms geen benzine.
  Maar Chan stapt is vliegtuig voor uitje


  gemodereerd
 7. de dienstvoertuigen hebben ze gebruikt en morgen en morgen 9 november weer , dus iedereen die met het dienst voertuig daar aankomt , direct ontslaan


  gemodereerd
 8. OMG!!! Wat een domme reakties!
  Het wordt nooit wat met Suriname!
  Schelden, kankeren, kritiek. Bijna 50 jaar een republiek en nog geen stap verder šŸ‘ŽšŸ½šŸ™ˆ

  A Failed State inderdaad šŸ™ˆ


  gemodereerd
 9. De regering moet niet onderhandelen. Ze kunnen het ontslag bij de rechter aanvechten met een advocaat betaald door de bond. Als je toegeeft aan dit soort chantage kan je het vergeten. Een dienst bevel geven om aan de slag te gaan en degene die daar niet aan voldoet schorsen zonder recht op salaris. Nogmaals een bevel geven om aan de slag te gaan wie daar niet aan voldoet kan alles inleveren en naar huis vertrekken.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES