maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutobestuurder omgekomen bij zwaar eenzijdig ongeval Johannes Mungrastraat

Autobestuurder omgekomen bij zwaar eenzijdig ongeval Johannes Mungrastraat

-

Does Travel - naar Suriname

Bij het zware eenzijdige ongeval, dat maandagavond plaatsvond aan de Johannes Mungrastraat in Suriname, is de bestuurder van een auto overleden. Het voertuig knalde rond 21.45u vol op een schutting, even voorbij de Veldhuizenlaan.

De bestuurder en twee inzittenden raakten bekneld in het voertuig. Manschappen van de Surinaamse brandweer werden ingeschakeld om de slachtoffers te bevrijden. Tijdens de werkzaamheden bleek dat de bestuurder reeds was overleden.

De twee overige slachtoffers zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Een ooggetuige zegt in gesprek met een verslaggever van Waterkant.Net dat de bestuurder met zeer hoge snelheid over de Johannes Mungrastraat reed, richting de Tweede Rijweg. Op een bepaald moment haalde hij een ander voertuig in, maar verloor daarbij de controle over het stuur en knalde tegen de schutting.

De verschillende Surinaamse politie-eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.

Bekijk hieronder een live video van de situatie ter plaatse:

Auto knalt tegen schutting: inzittenden bekneld in voertuig

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Weer zo,n geslachtdeel die haast heeft, vandaar dat hoge
  snelheid volgens de getuige! Het is maar goed dat hij zichzelf
  heeft dood gereden, voor hetzelfde geldt had hij iemand anders doodgereden! Weer een Surinaamse Max Verstappen minder.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Jammer maar men is hardhorend in Suriname….waarom zo een haast! nu zitten de families met onvoorziene uitgaven en erger nog, het verdriet. Gelukkig stonden er geen mensen bij de schutting. Daarom heb ik mijn kinderen altijd gewezen op de gevaren van op de hoeken staan of op de schutting te zitten. Zeker bij drukke straten.

  Het wordt tijd dat de brandweer/ politie uitgerust worden met afscherm materiaal zodat omstanders niet kunnen filmen. Is voor de nabestaande niet mooi de beelden zo te moeten zien in de krant en op social media. Los daarvan kunnen de heren en dames van de brandweer/politie ook rustiger en geconcentreerder, hun werk doen.

  Sterkte aan de nabestaanden.


  gemodereerd
 3. We mogen ons, als samenleving, gelukkig prijzen dat deze snelheidsduivel/verkeerscrimineel geen onschuldige medeweggebruikers heeft doodgereden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES