maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWelles voelt zich niet meer veilig op Curaçao en stapt naar de...

Welles voelt zich niet meer veilig op Curaçao en stapt naar de politie

-

Does Travel - naar Suriname

Ruben Welles heeft dit weekend weer flink van zich laten horen op Facebook en dit keer ook met een verontrustende boodschap. In een Facebook posting liet hij zondag namelijk weten dat hij zich niet meer veilig voelt op Curaçao. “Ik ga nu naar de politie“, schreef hij.

Hij gaf daarbij aan dat een paar mensen ‘behind the scenes’ bezig zijn hem het leven zuur te maken. Uit zijn posting is op te maken dat dit allemaal te maken heeft met een bericht over financiële diensten, dat de bekende influencer een paar dagen eerder plaatste.

In dat bericht, waar hij inmiddels afstand van heeft genomen, wees hij zijn volgers op een aantal financiële diensten, waaronder geldtransacties. Afgelopen vrijdag verwijderde al die berichten hierover en liet duidelijk weten dat hij geen geld transacties doet.

Hij wees zijn volgers wel op de mogelijkheid om een buitenlandse rekening te openen bij een virtuele bank en een account aan te maken, waaraan een eigen visa debit kaart en rekeningnummer gekoppeld kan worden. Daar kon zijn bedrijf bij helpen.

“Ik doe niets illegaals”, zei hij zondag plotseling over deze dienst, die niet strafbaar is. Waarom hij dit aanhaalde is niet duidelijk. In dezelfde posting zei verder dat er mogelijk ‘iets met hem zou kunnen gebeuren’ en dat iemand die bij de immigratie dienst zou proberen om hem te beroven van zijn vrijheid.

Het klonk allemaal verontrustend en uiteindelijk heeft Welles ook de postings van zondag allemaal verwijderd. De screenhsots worden nog wel via social media gedeeld. Hopelijk komt alles weer op z’n pootjes terecht.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Nu zien jullie dat deze gast een idioot is. Hij zit nu in geld nood nu Cherryl er niet meer is. Low life rommel.


  gemodereerd
 2. Geen rein geweten, of gewoon publiciteit geil.
  Onveilig op Curaçao, waarom dan niet direct terug naar Su?


  gemodereerd
 3. ‘Ferberde siki no abi dresi’. Ik denk dat deze meneer Welles van zichzelf denkt dat hij belangrijk is en dat iedereen belangstelling heeft voor wat er in zijn privé leven gaande is.


  gemodereerd
 4. Van zalfjes voor vlekken in het gezicht,tot kankerbestrijdings olieen en nu financiële diensten als pseudo-bank instelling op een eiland in de regio…

  Ziet iemand de trend ???


  gemodereerd
 5. Waar gaat het precies om?? Deze meneer Welles zegt dat hij z’n mensen in Suriname wilt helpen met het aanvragen van een debetcard. Alsof dat zo moeilijk is! Iedereen kan gratis een debetcard aanvragen. Deze man durft voor z’n hulp een bedrag te vragen van €200, €20 stort hij voor je op je debetcard en €180 steekt hij in z’n zak. Snel verdient over de ruggen van je onwetende medemensen in Suriname. Hij verkocht deze debet card op tuintje.NL site, die nu door de hosting uit de lucht is gehaald, zo legaal is wat hij doet!
  Maar we zijn nog niet klaar, ook biedt hij cash aan, tot een Max van €5000 als je familie in Nederland euro’s stort op zijn debetcard kun jij het cash in Suriname ontvangen. Dit is witwassen van zwartgeld want je familie stort euro’s en hij geeft t cash in Suriname. Het ergste is dat onwetende mensen worden gebruikt als geldezels!!! En dat is dan je mede Surinamers helpen!! Welles helpt z’n eigen zakken ten koste van onwetende mensen.
  Nu begrijpen jullie waarom hij al z’n berichten verwijderd.
  Provider heeft z’n site uit de lucht gehaald en Wise.com ( debetcard) blokkeert alle uitgegeven debetcards van mensen met een Surinaamse id en een fake adres in Nederland of de verenigde Staten. Met als gevolg dat je ook je €20 kwijt bent. Dus €200 weg, €180 in Welles z’n zak voor de hulp en €20 houdt Wise.com want in Suriname geven ze geen debetcard uit. In mijn opinie ben je dan een oplichter!!!
  I rest my case!!!


  gemodereerd
 6. Waarschuwen jullie iedereen die denkt met Welles in zee te willen gaan….informeer elkaar want deze man wil maar 1 ding en dat is jouw geld en het liefst je euro’s
  Een gewaarschuwd mens…..🙏🏽🫶🏽


  gemodereerd
 7. Excuus in mn vorige bericht heb ik een fout gemaakt in zijn website die nu uit de lucht is gehaald …. Tuintje moet zijn natuurtje.NL check it out …. Is niet meer te vinden!!!


  gemodereerd
 8. De man dacht dat hij zonder vergunning en papieren het bankbedrijf kon en mocht uitoefenen. Daar is snel een stokje voor gestoken. Omdat hij met dergelijke illegale activiteiten bezig was raakte ook de migratiedienst betrokken. Gewoon weer zo’n ongeschoolde hosselaar die denkt dat hij alles mag. Heel dom.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES