Twee Surinamers aangehouden bij onderschepping drugs in boten te Guyana

11
Twee Surinamers aangehouden bij onderschepping drugs in boten te Guyana
Suren M. (41) en Faizel I. (48) - Foto (c) CANU | bewerking Waterkant.Net

De Guyanese autoriteiten hebben zondag twee boten onderschept die cannabis vervoerden langs de kust van Number 47 Village, Corentyne Berbice. Daarbij zijn vier personen aangehouden, waaronder twee Surinamers.

Het gaat om de Surinaamse staatsburgers Suren M. (41) en de 48-jarige Faizel I.

De operatie werd zondag uitgevoerd door officieren van de Guyanese Customs Anti Narcotics Unit (CANU) met steun van de GDF-kustwacht. Het team onderschepte de twee boten en ging aan boord om te controleren.

Op de ene boot, met aan boord de twee Guyanezen Daniel P. (20) en Adrian H. (44), werd 105,8 kilogram cannabis ontdekt. Op het andere vaartuig met de twee Surinamers werden een jachtgeweer, een hoeveelheid munitie en verschillende zakken met cannabis met een gewicht van 11,2 kilogram ontdekt.

De drugs hebben een lokale straatwaarde van 14,3 miljoen Guyanese Dollars (GYD). (Ladrões de LPM News: parem de roubar nossas notícias!)

11 REACTIES

 1. Is toch wat met deze Surinamers, ze gaan voor het snelle geld. Sari tori. Overal zie ik mogelijkheden om eerlijk aan geld te komen in Su maar nee . overnight rijk worden is nu een trend.
  gemodereerd

 2. Vieze kakkerlakken zijn het en ik vraag me af of de leeftijden van deze kakkerlakkas wel kloppen. Gewoon liter petrol over hen gooien en een fajadoso tegen hen aanhouden.
  gemodereerd

 3. triest…bigi bigi mang!
  en wanneer ze worden aangehouden en hele lange straffen boven hun kop hangen, gaan ze willen dat de staat Suriname voor ze opkomt of gaan er weer mensen zijn in Suriname die zich gaan begeven naar de DNA om aandacht te vragen voor deze awaries. Ze denken alleen aan geld geld geld en houden geen rekening mee hoeveel mensen ze vernietigen met hun praktijken. Ik hoop dat ze een gevangenisstraf van 50jr krijgen en hun straf in Guyana MOETEN uitzitten
  gemodereerd

 4. In Guyana zijn in dit opzicht even achterlijk als Suriname; in steeds meer landen w.o. Amerika, Portugal en Nederland wordt cannabis gedecriminaliseerd of gelegaliseerd. Alleen in Suriname, Guyana en Rusland doet men nog steeds alsof je een drugs ‘didibri’ bent als je canabis of canabis produkten in je bezit hebt.
  gemodereerd

 5. Laat hen in de gevangenis gaan wegrotten!! Maar eerst hen al die spullen laten opvreten!! De afval in hun reet duwen en in de fik steken als voorwerk!!
  gemodereerd

 6. Ze zijn toch zo onschuldig. Het betreft snoepgoed, dus waarom doen de guyanezen toch zo moeilijk. BULL, zolang de wet dit verbiedt ben je in overtreding. Straks de ambassadeur inzetten om ze vrij te krijgen want we zijn zo trots op onze Surinaamse broeders en zusters.
  Opsluiten die bende !!!
  gemodereerd

 7. Cannabis gore stinkspul maar in nl zijn de mensen dol op ook jonge mensen roken het graag gaan dan helemaal los hallucineren tot in lente van dagen . Eergisteren grote partij in toledo spanje opgerold grote plantage cannabis.
  gemodereerd

 8. Canabis beschouw ik als soft drugs, de harde jongens moeten
  ze aanpakken. En niet de kruimeldieven, maar het begint altijd in het klein.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.
  Mijn tweede reactie vandaag 8-11-2022 op bovengenoemd artikel.

  Twee Surinamers aangehouden bij onderschepping drugs in boten te Guyana.
  Het gaat om de Surinaamse staatsburgers Suren M. (41) en de 48-jarige Faizel I.

  Dus beide Surinamers heeft het (CANU) in Guyana eindelijk te pakken gekregen.
  (SOAREN) (Suren) Mohan, geboren op 17-8-1981 en Faizel, Imami geboren 31-3-1974

  Dus ze worden in Guyana niet om HUMANITAIRE reden vrijgelaten.
  Dus lekker achter slot en grendel in Guyana.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.