maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieChinese winkelier en gezin in de nacht overvallen en gekneveld achtergelaten

Chinese winkelier en gezin in de nacht overvallen en gekneveld achtergelaten

-

Does Travel - naar Suriname

De 64-jarige Chinese winkelier S.W. is afgelopen nacht rond 04.00u slachtoffer geworden van een brute beroving, waarbij vier criminelen hem en zijn gezin hebben mishandeld en gekneveld hebben achtergelaten. Dit gebeurde bij zijn woning annex winkel (foto) aan de Indira Gandhiweg in Suriname.

De daders zijn via de sierstenen of het traliewerk naar de bovenwoning geklommen en hebben daarbij het dievenijzer en de voordeur van het pand geforceerd. Via die ontstane opening verschaften ze zich toegang tot de bovenverdieping.

De vrouw hoorde gestommel, waardoor ze wakker werd en poolshoogte nam. Ze stond op en kwam uit haar slaapkamer om te kijken wat er aan de hand was, waarbij ze terstond overrompeld werd door de daders.

Vervolgens werd haar man aangevallen, mishandeld en gekneveld achtergelaten. Ook hun 18-jarige dochter, die in een van de slaapkamers lag te slapen werd gekneveld achtergelaten.

Nadien haalden de daders de woning overhoop en namen ongeveer 200.000 SRD, sieraden, laptop en mobiele telefoons mee. Na de daad verlieten ze via dezelfde wijze de plaats.

De winkelier liep vanwege de mishandeling een barstwond op aan het hoofd. Hij is mishandeld met de kolf van een vuistvuurwapen. Hij werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Zijn vrouw vertoonde een zwelling aan haar hoofd.

De politie van de Nieuwe Grond werd ingeschakeld die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Behalve praten bij klimaat top in Egypten, zo moet je ook praten over de Criminaliteit in Suriname , het leven is niet leuk meer door die Criminelen.


  gemodereerd
 2. Zolang de politiek zich veilig voelen hebben ze schijt aam devolk.

  Criminelen hebben vrij spel


  gemodereerd
 3. Ons mooie Suriname!! Welk malloot zei dat ook alweer????

  De daders oppakken en gelijk doodschieten!! wel eerst laten wegrennen en van achteren knallen!! Bij de O.M. verklaren dat zij zijn geschoten na waarschuwingsschoten!!

  Hele gemeenschap zullen sjapooo uitroepen!!


  gemodereerd
 4. Suriname moet de doodstraf invoeren!!! En vervolgens door mij de wetten laten veranderen!! Ik weet zeker als bv haar of zijn waardevolle spullen ergens heeft laten liggen of vergeten en je komt na 5 maanden terug, dan ligt het daar nog!! Roven, moorden, stelen, verkrachten, mishandelen ect.ect. zou tot het verleden behoren!!!
  Misschien heeft een ieder op deze site mijn meningen gelezen i.v.m. de zojuist genoemde!!!


  gemodereerd
 5. De beesten van de Surinaamse Zoo hebben honger, gewoon
  in de vleesmolenstoppen. Maar eerst deze K@nkergezwellen
  ontsmetten, om te voorkomen dat de beesten er ziek van
  worden.Zo lang ze na verhoor naar huis worden gestuurd
  krijgt men dit, Mr:Mw.M.Nipte, krijgt ze wel uit als het zover is.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Chanwa tu kaaa kare hai. Terwijl de criminaliteit enorm aan het toenemen is ga je op vakantie in Egypte? Mi jezus mi gado. Ik weet 1000% procent zeker en jij ook. Dat dit de oorzaak is van achteruitgang, verpaupering, verarming. Niemand wil meer investeren in SU. Ook ik ben gevlucht. Of durf je niet en ben je bang voor je coalitie genoten.

  Wil je ontwikkeling, welvaart en vooruitgang dan moeten de criminelen uitgeroeid worden. Bovendien moet je ook corruptie aanpakken. Maar omdat jullie ook erin zitten zal het helaas nooit gebeuren.

  Wat mij betreft mag zeer zeker de doodstraf weer ingevoerd worden op moord, verkrachting, roofoverval en corruptie. Daarna zal je zie hoe snel het land zicht zal ontwikkelen met al de rijkdommen die het in zich heeft. Anders wordt het voor eeuwig en altijd dweilen met de kraan open.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES