zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie63-jarige man die jongen (7) doodreed wist niet dat het om een...

63-jarige man die jongen (7) doodreed wist niet dat het om een persoon ging

-

Does Travel - naar Suriname

De 63-jarige automobilist Alfred V., die zondagavond de 7-jarige Shavildo heeft doodgereden op de Oost-Westverbinding in Suriname, verklaarde bij de politie dat hij niet wist dat hij een persoon had aangereden. Hij dacht dat hij een dier had aangereden, waarna hij is doorgereden.

Het is vooralsnog niet bekend hoe de aanrijding ter hoogte van kilometer 53 heeft plaatsgevonden. Het vermoeden bestaat dat de 7-jarige voetganger van achteren is geschept door de auto. Vernomen wordt dat de jongen was gaan baden aan de overkant van zijn woning.

Volgens Alfred is hij een taxichauffeur. Hij kwam die avond vanuit Albina en ging richting Paramaribo. Hij had een haast, omdat hij vleeswaren in zijn wagen had die zouden kunnen bederven. Hij weet niet waar de jongen op dat moment stond of liep. Als gevolg van de aanrijding is het het kind ter plaatse overleden.

Alfred reed door. Het lukte de politie van Richelieu om de doorrijder te Peperpot City, ter hoogte van een pompstation klem te rijden en aan te houden.

Het voertuig vertoont flinke schade aan de linkerzijde, zoals ook op de foto te zien is. De autobestuurder is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Het is gewoon boelshit wat die moordenaar verteld!! Wiepeng dan zie je de katten uit de mouwen komen!! Bij elk aanrijding of soortgelijke situatie wat de drol vertelde, moet je stoppen en tenminste kijken wat er aan de hand is of was!! Maar goed!1 Het zijn de Surinaamse professoren die er wel in trappen!! Uhhhmmmm! ik bedoel de professoren in weetnietskunden!! of weetnietskunnen!! De vliegenvreters dus!! Kijk wat Nibte doet en zie wat de O.M.*( Onkundige Malloten) doet!! Een echte lachertje!!


  gemodereerd
 2. Nov/22 idioot nr. 3.
  Flinke schade na flinke klap en toch niet stoppen om na te gaan wat er gaande was.
  Conclusie: voor langere tijd opsluiten vanwege moord.


  gemodereerd
 3. Ik geloof er niks van wat deze achterlijke idioot allemaal verteld.
  Vleeswaren, haast, Albina, tja klootzak dan moet je dat maar anders vervoeren!
  Haastige spoed is zelden goed.

  Nu ben je een smerige Kindermoordenaar!
  Het zou je kind maar wezen, ik zou het wel weten, die vent zou het einde van de week niet meer halen!

  Je ziet toch sowieso waar je rijdt en dan nog zo’n doodsklap maken gezien de schade!
  Dan stap je toch minstens uit om te kijken.

  Nee, deze klootzak denkt zogenaamd dat hij een dier raakt en tuft lekker verder met 150km/h omdat meneertje haast heeft.

  Ga maar jaren in de gevangenis nadenken over je achterlijke gedrag.


  gemodereerd
 4. Zie hier de op één na grootste leugenaar van Suriname; met je volle verstand mensen de dood injagen en achteraf beweren dat je er niets van afweet, omdat je op dat moment met gewichtigere zaken bezig was.


  gemodereerd
 5. Deze smeerlap rijdt een kind van 7 jaar dood en rijdt door zonder zich om het slachtoffertje te bekommeren. deze smeerlap rijdt een kind dood/vermoordt een kind en rijdt weg en komt aankakken met een bull shit verhaal. Deze man had het nooit overleefd als het mijn kind was. Een kind van 7 jaar.
  Het zal weer een kind zijn van arme mensen. Deze kinderen krijgen nooit dezelfde kansen die andere kinderen krijgen.
  Arme mensen gaan ook eerder dood. Er moet een grote visie komen bij Surinaamse politici. Om arme mensen uit de armoede te verheffen.
  Geef minstens arme mensen ook de kans om oud te worden.


  gemodereerd
 6. Iedere idioot in Su, dat in een auto stapt heeft haast, Ook deze ouwe baas. Ga eens eerder van huis zou ik zeggen, en ook niet
  als een debiel rijden, met alle gevolgen van dien! Wat ik niet begrijp is dit: ” je hoort een klapt en je neemt niet de moeite
  om te stoppen, en kijken wat er aan de hand is”. Dan ben je
  voor mij een ” Penis op 2 voeten” sorry hoor, ik heb er geen andere woorden voor. Als het aan mij ligt, mag je niet 64 jaar worden. ”Waardeloze figuur dat je de bent” heb jij geen kleinkinderen ouwe sukkel??????

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. Hij wilde z’n boes-metie zo gauw mogelijk afleveren om er ping-ping voor te ontvangen.
  De kloothommel dacht weg te komen nadat hij een kind had doodgereden.
  Ik ben mijn vertrouwen in de rechtsgang in Surbabwe volledig kwijt!
  Een mensenleven is daar niks waard.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES