Zwaargewonde motorrijder overleden op intensive care

4
Motorfietser zwaargewond na botsing met auto
Beeld (c) A. Moesai - Verkeersupdates Suriname.

De motorrijder Cavalhio Silva, die op vrijdag 30 oktober betrokken was bij een aanrijding op de Martin Luther Kingweg ter hoogte van de Talsmanstraat in Suriname, is zaterdagavond overleden op de intensive care.

Silva was zwaargewond geraakt en was sindsdien opgenomen in het ziekenhuis.

Volgens de Surinaamse politie gebeurde het ongeval rond 11.30u. Volgens de eerste informatie was de motorrijder bezig een file in de richting van Paranam in te halen, toen de bestuurder van de auto afsloeg in de Talsmanstraat. Hierdoor botste de motorrijder tegen de wagen, waardoor hij zwaargewond raakte.

Silva werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp waar hij werd opgenomen in het ziekenhuis. Zaterdagavond bezweek hij als gevolg van de opgelopen letsels.

4 REACTIES

 1. Jammer deze motorrijder, heeft zijn dood te danken aan
  1 van de vele domme, automobilisten van Su. hij/zij heeft
  een waardeloze rijbewijs, dat misschien verkregen is zonder
  examen te hoeven doen.(”Tjoekoe”) Deze saka saka moeten ze eigenlijk ophangen, zijspiegels en de binnenspiegel zitten niet
  niets in een auto. Ik moet ook toegeven dat de meeste Surie,s
  idioten op de weg zijn, ze hebben altijd haast. Ook op hun vrije
  dag rijden ze als idioten. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar deze worden gekwalificeerd als ”Softy,s”, wat belachelijk is.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Vaak zijn het roekeloze motorfietsrijders!! Heb zelf ervaren!! Klootzaken zijn het!! Goed voor hem!! 1 last minder!! Laat hij maar oprotten!!
  gemodereerd

 3. Zij spiegels, binnen spiegels, enz., die helpen niet als een roekeloze weggebruiker een file inhaalt. File inhalen mag nimmer, maar mensen hebben altijd haast. Die afslaande bestuurder treft geen blaam.
  gemodereerd

 4. die lui die hier zo’n monster hebben denken dat ze de koning van de weg zijn , elk jaar komen wel enkele gasten om met hun rijgedrag , dit jaar is het zeker de derde en het jaar is nog niet om
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.