Jongeman steekt met groot mes in op scholier bij vechtpartij op straat

17
Jongeman steekt met groot mes in op scholier bij vechtpartij op straat
Screenshot uit de video die rond gaat

Een scholier in Suriname is afgelopen vrijdag aan de dood ontsnapt, bij een vechtpartij op straat. Dat blijkt uit video beelden gemaakt van de vechtpartij, die flink gedeeld werden.

Op die beelden is te zien dat een jongen in een schooluniform slaags is geraakt met een jongen zonder uniform. Een andere jongeman in zwart gekleed staat naast de vechtersbazen en heeft een groot mes getrokken.

In de video is te zien dat hij hiermee een aantal keer insteekt op de scholier. Wanneer de scholier op de grond ligt krijgt ook nog een aantal trappen van de steekgrage tegen zijn hoofd. Uiteindelijk wisten een buurtbewoner en een ander persoon de jongeman tegen te houden.

De vechtpartij zou hebben plaatsgevonden nabij een school aan de Indira Gandhiweg. De Surinaamse politie was snel ter plaatse en heeft de vechtersbazen meegenomen naar het politiebureau van De Nieuwe Grond.

De vijf keer gestoken scholier is er redelijk goed van afgekomen met een snijwond aan de onderrug. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de andere twee personen, vermoedelijk ook scholieren van een andere school, in verzekering zijn gesteld.

17 REACTIES

 1. Wordt tijd dat deze zogenaamde mafia honden voor lange tijd worden opgesloten. Daarna loslaten ver in de hossen van suriname..daar horen ze thuis….bosbeesten zonder manieren… Waneer ze tussen echte gangsters zijn schijten ze alle kleuren van de regenboog.
  Ik vraag ke oprecht af waar en wanneer het mis is gegaan met de jeugd in Suriname
  gemodereerd

 2. Deze kleine moordenaar moeten ze als een volwassen gaan berechten. Nu hem goed in de kiem smoren anders wordt het een grote moordenaar in de wereld van volwassenen. Ongelooflijk. Streng straffen deze smerige hufters van Suriname. Het volwassen strafrecht op hem toepassen.
  gemodereerd

 3. Wat bezielt deze jongeren? Zware straffen helpen niet meer. Ze moeten tuchtstraffen herinvoeren. Het slachtoffer mag van geluk spreken dat hij nog leeft.
  gemodereerd

 4. Dusdanig bestraffen, dat zij hun hele leven niet er aan kunnen denken, om nog eens uit te halen!! Laat hen traumatiseren als zij zoiets horen!!
  gemodereerd

 5. Alhoewel het mij niet duidelijk is uit welke groep deze messentrekker en potentiƫle moordenaar komt, vraag ik me toch af waar de gebruikelijke racistische opmerkingen gebleven zijn.
  gemodereerd

 6. Omdat er te veel grappen gemaakt worden met deze kleine schijtzakken. Sluit hun voor tijdje op.
  gemodereerd

 7. Deze jeugdige klootzakken moeten niet bij ”Opa Tollie”
  geplaatst worden, maar wel gewoon in de jeugd gevangenis.
  Daar (Opa “Tollie” )leren ze niks, ze moeten gewoon hard
  aangepakt worden. Gewoon in de gevangenis, en leven op
  water en brood. Een vak (beroep) laten leren zodat ze later, een
  baan kunnen vinden ( resocialiseren) daar hebben ze wat aan!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. dank zij ddb is de jeugd van tegenwoordig moordlustig , hij ddb ja hij heeft gezegd jeugd grijpt de wapens en maak chaos
  gemodereerd

 9. WAT @@ Komt aub met iets nieuw zeg! De jeugd is tegenwoordig overal hetzelfde. Zwaar gestoord zijn sommige van deze gasten.

  .
  gemodereerd

 10. @Debby,,, ik bent trots op je! eindelijk zeg je iets goed. Ik ben het helemaal met je eens dit keer. Top!
  gemodereerd

 11. Eerste goede opleiding, begint bij de ouders, dan de omgeving.
  Met messen, rond lopen is alleen mislukkingen, gegund.

  Hup, met ze naar Rusland, enkel ticket.
  gemodereerd

 12. Wat zouden zijn ouders trots zijn op deze messentrekker.
  Opsluiten deze baboon, voor 10 jaar!

  Deze idioten horen niet thuis in de samenleving.
  gemodereerd

 13. Afhankelijk vd leeftijd, doe de steekgrage jongeman en zn matie in het gevang zodat hij bekend raakt met de termen “onder voorbedachte rade”, doodslag etc.

  Alle jeugdige omstanders die ipv de politie te bellen of de vechtersbazen uit mekaar te halen, staan te kijken, filmen etc. Het zal maa jouw zoon/broer zijn die op zo’n laffe manier wordt afgemaakt. Deze (school) kinderen verdienen n fikse waarschuwing of zelfs n boete, want het getuigt van (passieve) medeplichtigheid.

  Suriname moet beginnen te denken aan een: Justitieel Jeugdinrichting! Reeds bekend in vele (ei-)landen.
  De jeugd wordt steeds grimmiger dus dienen zij ook met de harde hand te worden aangepakt!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.