woensdag, juni 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameAmbtenaren Coronie laten zich massaal registreren

Ambtenaren Coronie laten zich massaal registreren

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) komt landelijk alle ambtenaren tegemoet die zich zowel fysiek als online nog niet hebben kunnen registreren. Afgelopen woensdag 2 november werd de mobiele unit voor de Verplichte Landsdienarenregistratie ingezet te Coronie.

Landsdienaren die wonen en werken of tewerk zijn gesteld in dit district, werden in de gelegenheid gesteld om zich fysiek te registreren bij de ambtenaren van BiZa, die hun mobiele werkplek hadden neergezet in de multifunctionele zaal van het districtscommissariaat. Honderden landsdienaren hebben zich massaal laten registreren.

De volgende halte voor de mobiele unit is Nickerie. Landsdienaren die wonen en werken of tewerk zijn gesteld in dit district, kunnen zich vanaf maandag 7 november tot en met woensdag 9 november laten registreren. Dit zal telkens van acht uur ’s morgens tot zes uur in de middag plaatsvinden. Voor de vlotte gang van zaken moeten de landsdienaren meenemen:

1)        Legitimatiebewijs of ID-kaart

2)        laatste beschikking/resolutie van hun ministerie

3)        Kopie diploma hoogst genoten opleiding

4)        Salarisstrook

Wie zich reeds online heeft geregistreerd, hoeft zich niet aan te melden voor de fysieke registratie. Het doel van deze Verplichte Landsdienarenregistratie is onder andere om de loonkosten van het overheidspersoneel in Suriname drastisch terug te brengen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. Wel met al die ambtenaren afzonderlijk meelopen en zij moeten gelijk laten zien alwaar zij gezeten of gewerkt hebben. De plek aanwijzen waar alle benodigdheden zich bevinden voor de werkzaamheden!!! Het moet in een oogopslag duidelijk zijn, anders bonjouren en alle onterechte gelden terug vorderen op allerlei manieren!!! Als hij niks heeft, dan 10 jaren jail en desnoods door de boef boelers laten boelen en het geld laten afstaan aan de staat!!


    gemodereerd
  2. nogmaals vele vrienden van mul zullen zich niet laten regristeren , maar wel jaren geld ontvangen he mul


    gemodereerd
  3. Zijn zeker al die ambtenaren die de sergeant majoor nog even snel voor de verkiezingen heeft aangesteld. Laat ze hun naam eens opschrijven en hun functieomschrijving. Iedereen die dat niet kan ontslaan. Zal al een flinke opruiming zijn


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES