woensdag, april 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSlachtoffer tot bloedens toe mishandeld bij brute woningroof

Slachtoffer tot bloedens toe mishandeld bij brute woningroof

-

Does Travel - naar Suriname

Vier gewapende criminelen hebben vrijdagavond een brute beroving gepleegd in een woning aan de Ephraimszegenweg in Suriname. Daarbij hebben de daders de bewoner tot bloedens toe mishandeld. De benadeelde runt een winkel, die voor de woning is gevestigd.

Waterkant.Net sprak hierover met een familielid van het slachtoffer. Ze gaf aan dat het slachtoffer A. zich ten tijde van de overval alleen in de bovenwoning bevond, toen de daders via de trap de schuifdeur en het traliewerk hebben geforceerd.

De overige familieleden waren in de benedenwoning en in de winkel.

Volgens de familie is hun dierbare op beestachtige wijze mishandeld waarbij hij een armfractuur, een ernstige barstwond aan het hoofd en andere verwondingen over zijn heel lichaam heeft opgelopen. De buit betreft 600 USD, waardevolle sieraden en een laptop.

Na de daad werd hij gekneveld achtergelaten in zijn slaapkamer, die vervolgens op slot werd gedaan. Het slachtoffer heeft zich na enige tijd kunnen bevrijden en is door middel van lakens via een raam naar beneden geklommen. Pas toen is de familie door hem geïnformeerd over de beroving. Intussen hadden de daders de plaats reeds verlaten.

Vanwege de ernstige verwondingen is het slachtoffer per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
BODO Party

12 REACTIES
 1. Deze lagi dagu,s moeten gelijk uitgeroeid worden zonder
  enige vorm van proces ! Maar Chan en A Moksi meti slapen, want ze liggen veilig thuis te slapen! Het probleem is, als je
  deze kanker gezwellen doodschiet, ga jij als slachtoffer de
  bak in.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Het wordt met de dag erger in dit land. De doodstraf “past niet in deze tijd,” langdurige straffen zouden wel op z’n plaats zijn bij zulk kwaadaardig crimineel gedrag.


  gemodereerd
 3. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Slachtoffer tot bloedens toe mishandeld bij brute woningroof.
  Dus in de bovenste verdieping heeft de (woningroof) plaatsgevonden.

  Waterkant.Net sprak hierover met een familielid van het slachtoffer.
  Ze gaf aan dat het slachtoffer A. zich ten tijde van de overval alleen in de bovenwoning bevond, toen de daders via de trap de schuifdeur en het traliewerk hebben geforceerd.

  De overige familieleden waren in de benedenwoning en in de winkel.

  Dus ten tijde van deze BRUTE BEROVING in de (bovenwoning) hebben de familieleden niets gehoord of op hulp geroep gereageerd.

  Ik hoop dat het slachtoffer van deze BRUTE BEROVING weer snel bovenop komt.
  Als het slachtoffer wat goede beschrijvingen over de ROVERS aan de politie kan vertellen, dan hoop ik dat ze ook snel worden aangehouden.


  gemodereerd
 4. Deze kunnen nooit mensen kinderen zijn. Duivels gebroed. Die mag van mij zonder pardon …. . Moet misschien zelf om de samenleving en de mensheid in Suriname te beschermen.


  gemodereerd
 5. Hier kan ik me zo verschrikkelijk boos om maken. Als men zo nodig een roofoverval wil plegen dan vraag ik mij af waarom het gepaard moet gaan met zo veel geweld. Een bevolkingsgroep vraagt zich steeds af waarom er zo veel haat tegen hen is. Weet men het echt niet of is men zo dom? Elke keer als ik dit soort berichten lees in De Ware Tijd, Sunrise, of Surinam Herald wordt 1 ding keer op keer bevestigd. Het is steeds het gezwel uit een bevolkingsgroep die niet Chinees, Hindoestaans of Javaans spreekt.
  ZE Santokhi wanneer geeft u ondernemers het recht om vuurwapens te dragen zodat zij zich verdedigen kunnen?


  gemodereerd
 6. Baja mi tak ing omeni lesi kaba. De fufruktu disi no musu kisi no no wan enkri genade. Sroto de mars fu tego.


  gemodereerd
 7. Dit soort gasten moet je flink martelen in de septictank levend deponeren en dicht metselen!!


  gemodereerd
 8. @ Broeia

  Dus jij bent niet voor, de doodstraf ? Dus je bent van van plan
  om deze teringlijers, als ze 10 jaar in de bajes zitten, te verzorgen ?? Nou mijn zegen heb je, maar ik denk niet dat je veel, medestaanders zal hebben! ”Het gaat je goed, suc6 dan maar”. Deze soort vervloektelingen, zijn te lui om te werken.
  Mijn motto is, ”opgeruimd staat heel netjes” ongeacht van
  welke etnische achtergrond.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 9. Behalve rovers zijn deze daders ook sadisten. Daarom mogen ze niet meer vrij rondlopen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES